Când apare noul episod al serialului The Grand Tour. Ce peripeții vor face din nou Richard Hammond, Jeremy Clarkson și James May

Daria Petrescu 01.08.2021, 15:17
Când apare noul episod al serialului The Grand Tour. Ce peripeții vor face din nou Richard Hammond, Jeremy Clarkson și  James May

Noul episod al serialului The Grand Tour se va difuza în curând. Mai exact, cei care așteaptă cu sufletul la gură noul episod, acesta poate fi urmărit la sfârșitul acestei luni. Din păcate, condițiile cauzate de pandemia de coronavirus au încreunat situația și asta pentru că au exista numeroase restricții. Iată când apare noul episod al serialului The Grand Tour.

Când apare noul episod al serialului The Grand Tour

Show-ul The Grand Tour, cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May în prim-plan, a revenit în decembrie 2018 pentru a patra serie. În 30 iulie, cei trei se întorc pe micul ecran cu cel de-al treilea episod al seriei. Denumit sugestiv “Lochdown”, acesta a fost filmat în timpul pandemiei de coronavirus (octombrie 2020 – martie 2021) și se va desfășura în Scoția.

Clarkson, Hammond și May au ales să conducă mașini americane

Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May revin cu un nou episod din show-ul auto The Grand Tour. Acesta va fi difuzat online în 30 iulie.

Primul episod i-a purtat pe cei trei în Cambodgia și Vietnam, iar cel de-al doilea pe insula Reunion și Madagascar.

Pentru această nouă aventura, Clarkson, Hammond și May au ales să conducă mașini americane. Trailer-ul oficial tocmai a fost publicat de Amazon.

Ce se va întâmpla cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May

Marele Tur va rămâne în Marea Britanie pentru următoarea sa specială din cauza pandemiei COVID-19. Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May au fost forțați să rămână în Marea Britanie pentru ultimul lor episod Amazon Prime Video, în timp ce călătoreau în toată Scoția.

Trio-ul și producătorul lor, Andy Wilman, au început să lucreze la o continuare, Wilman confirmând acum că va fi stabilit un alt special în Țara Galilor pentru a „păstra roțile rotind o vreme” (prin intermediul The Radio Times).

„Este foarte dificil în acest moment să putem spune pentru că avem nevoie de trei sau patru luni”

Producătorul Grand Tour a recunoscut că planifică filmările pentru toamnă și la începutul anului viitor se complică, deoarece restricțiile de călătorie sunt frecvent revizuite de guvernul britanic.

„Este unul dintre coșmarurile mari pe care le avem. Am ales o țară, nu voi spune pe care am ales-o, dar lucram la o poveste într-o țară care era o țară chihlimbară, așa că am fi putut merge la ea și apoi a devenit roșu în urmă cu doar câteva zile, așa că înapoi la planșă “, a spus el.

Cursă de la Edinburgh

„Este foarte dificil în acest moment să putem spune pentru că avem nevoie de trei sau patru luni pentru a înființa o mare slujbă străină și nu este prea bine ca noi să planificăm și să cheltuim sute și mii de lire sterline pentru toate aceste domenii și apoi dintr-o dată cineva spune: „Ei bine, nu putem merge acolo acum”, așa că ne confruntăm cu unele dificultăți ”.

Deocamdată, o emisiune specială din 30 iulie pe Prime Video va prezenta băieților care se vor provoca reciproc într-o cursă de la Edinburgh la Hebridele Exterioare folosind doar mașini americane.