Când apare în cinematografe filmul Aquaman 2, cu Jason Momoa în rolul principal

Emanuela Pană 10.11.2021, 09:02
Când apare în cinematografe filmul Aquaman 2, cu Jason Momoa în rolul principal

Mai multe filme din universul DC Comics vor ajunge pe marile ecrane în următoarea perioadă, printre care și Aquaman 2. Filmările pentru pelicula cu Jason Momoa în rol principal au început în luna iulie, însă au fost puse pe pauză în octombrie, necazurile ținându-se scai de actorul american. La doar câteva zile după ce mărturisea că s-a rănit pe platourile de filmare, Momoa a fost depistat poztiv pentru coronavirus. Când va apărea deci filmul în cinematografe? Afă răspunsul în rândurile de mai jos.

Când apare filmul Aquaman 2 în cinematografe

Producția mult-așteptatului film „Aquaman and the Lost Kingdom“ a început în iulie 2021, actorul arătându-și entuziasmul de a ajunge în Marea Britanie, țară în care au loc filmările pentru partea a doua a peliculei, într-o postare pe Instagram. Tot atunci, actorul în vârstă de 42 de ani le mărturisea fanilor că va trece și printr-o schimbare de look, purtând o nouă culoare de păr.

În sfârșit sunt în Anglia. Este însorit afară, este uimitor. Voi începe «Aquaman 2» mâine. Aceasta este ultima zi ca brunet. Voi fi blond de acum încolo. Se presupune că blonzii se distrează mai mult. Nu știu despre asta, o vom testa“, spunea Momoa într-un clip încărcat pe rețelele sociale.

După ce a făcut furori la box office, era de așteptat ca filmul „Aquaman“ să aibă o continuare. Dacă până nu de mult existau doar zvonuri referitoare la lansarea peliculei, mai nou a apărut și data oficială pentru a doua parte a seriei. Din păcate, este posibil ca fanii seriei să fie dezamăgiți, pentru că lansarea filmului va mai dura ceva.

Potrivit jurnalistului Borys Kit de la The Hollywood Reporter, cea de-a doua parte a peliculei – „Aquaman and the Lost Kingdom“ – a fost programată de studiourile Warner Bros pentru data de 16 decembrie 2022. Cu alte cuvinte, continuare va apărea la aproximativ patru ani distanță de primul film și la puțin peste un an de la data scrierii acestui articol.

După cum spuneam și mai sus, Jason Momoa, actorul care a jucat și în „Game of Thrones“, va reveni în rolul principal, însă acum trebuie să se recupereze după contractarea temutului virus.

Citește și: Când apare filmul John Wick 4. Keanu Reeves a început deja filmările în Paris

Jason Momoa, bolnav de COVID

Filmările pentru „Aquaman 2“ au mers ca la carte până spre sfârșitul lunii octombrie, când actorul american a fost nevoit să facă o pauză.

Când va fi lansat Aquaman 2 în cinematografe
Când va fi lansat Aquaman 2 în cinematografe

Aflat în Hertfordshire, unde au loc filmările, Jason Momoa a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Surse apropiate actorului au dezvăluit pentru The Sun că acesta s-a izolat, în vreme ce șefii săi așteaptă să poată relua filmările cât de curând posibil.

Jason e bine, s-a izolat după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Dar întâmplarea e o lovitură pentru șefii lui, care acum se tem că vor fi nevoiți să amâne filmările“, a dezvăluit o sursă apropiată actorului american.

Tot apropiatul actorului a mai spus și că siguranța celor care lucrează la film este pe primul loc:

Siguranța celor care lucrează la film este importantă, toată lumea este testată în mod regulat. Ei speră că vor continua filmările. Toată lumea îi dorește însănătoșire grabnică lui Jason și îl așteaptă din nou pe platou“.

Din distribuția „Aquaman and the Lost Kingdom“ mai fac parte și Amber Heard, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Willem Dafoe, Yahya Abdul-Mateen II și Dolph Lundgren.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...