Când apare filmul John Wick 4. Keanu Reeves a început deja filmările în Paris

Daria Petrescu 02.11.2021, 09:27
Când apare filmul John Wick 4. Keanu Reeves a început deja filmările în Paris

În prezent, se filmează cele patru versiuni ale francizei de acțiune, John Wick. Zilele trecute, Keanu Reaves, personajul principal, a fost văzut cum se transformă în personaj, în timp ce îmbrăca un costum negru și o cravată la scenele de filmare pentru noul film, din Paris. Când apare filmul John Wick 4. Keanu Reeves a început deja filmările în Paris

Când apare filmul John Wick 4. Keanu Reeves a început deja filmările în Paris

În timpul filmărilor pentru „John Wick 4” mai multe surse au dezvăluit că actorul, în vârstă de 57 de ani, a oferit întregii echipe de cascadori John Wick, ceasuri Rolex personalizate de 9.150 de dolari pentru a-i mulțumi pentru munca lor grea.

Primele imagini din timpul filmărilor au fost publicate pe contul de socializare

În timpul filmărilor, Keanu, care era înconjurat de o echipă de filmare, stătea așezat în fața unei carafe cu vin roșu și a două pahare , de parcă ar fi așteptat un oaspete în timpul scenei. Când apare filmul John Wick 4. Keanu Reeves.

Potrivit ultimelor informații, filmul va apărea pe 27 mai 2022. În timpul filmărilor, actorul a avut o expresie foarte solemnă în timp ce a filmat secvența, înainte de a sări în sus pentru a exersa unele dintre mișcările sale de luptă. Keanu poartă părul până la umeri într-un stil liber.

În imaginile publicate, se vede că, odată ieșit din cameră, și-a pus o jachetă neagră căptușită confortabilă și părea să râdă cu unii dintre membrii echipajului. Co-starul lui Keanu, Ian McShane, a fost văzut și pe platourile de filmare, purtând o cămașă albastru pal, jachetă și nuanțe în stil aviator, potrivit dailymail.co.uk.

McShane a confirmat că se întoarce pentru a-și relua rolul

McShane îl interpretează pe Winston, proprietarul hotelului New York Continental și un prieten de multă vreme al legendarului asasin al lui Reeves.

La sfârșitul lui John Wick: Capitolul 3 – Parabellum, Winston l-a trădat aparent pe John când l-a împușcat de pe acoperișul hotelului pentru a-și dovedi loialitatea față de principalul antagonist al filmului, The Adjudicator (Asia Kate Dillon).

McShane a confirmat că se întoarce pentru a-și relua rolul din cel mai recent film al francizei în iulie. Între timp, Keanu a dovedit cât de amabil a fost, când a oferit echipei de cascadori ceasuri personalizate Rolex Submariners, ca o mulțumire specială pentru eforturile depuse. Ca o notă deosebită, actorul a personalizat fiecare dintre cele cinci ceasuri elegante cu un mesaj special.

Potrivit imaginilor de pe rețelele de socializare, Keanu le-a dat ceasurile celor patru băieți – Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo și Li Qiang . Cascadorul și expertul în arte marțiale Jeremy a arătat ceasul celor 65.000 de adepți ai săi, oferind un prim plan al inscripției de pe spate..

Primele  declarații făcute de actor

Luna trecută, Keanu a apărut la Today, unde a discutat despre filmările filmelor cu John Wick și a făcut aluzie la ce se pot aștepta fanii de la ultimul capitol al sagăi. — „Sunt distractive. Sunt intense.

Mergem pentru asta”, a spus el. „Există o acțiune John Wick cu adevărat uimitoare și personaje noi și a fost foarte distractiv să joc din nou rolul și să spun această poveste.

Știi, sunt personaje noi și deschidem lumea. „Momentan acum filmăm această scenă de luptă nebună în mijlocul traficului. Deci, sunt accidente de mașină, lupte cu armele”, a spus Keanu.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe