Când a primit poliţista care s-a împuşcat în cap ultimul aviz psihologic. Noi detalii uluitoare ies la iveală

Nicu Stan 20.01.2022, 13:39
Când a primit poliţista care s-a împuşcat în cap ultimul aviz psihologic. Noi detalii uluitoare ies la iveală

S-a aflat când a primit poliţista care s-a împuşcat în cap ultimul aviz psihologic. Tânăra în vârstă de 25 de ani s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în orașul Strehaia din județul Mehedinți. Ultimul aviz psihologic îl primise în anul 2020, așa după cum reiese dintr-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

S-a aflat când obținuse Adela, polițista care s-a împușcat în cap, avizul psihologic

O polițistă în vârstă de 25 de ani s-a împușcat cu arma din dotare. Făcea parte din Inspectoratul de poliție Mehedinți, iar tragedia s-a întâmplat în orașul Strehaia.

Noi detalii uluitoare ies la iveală, astfel că potrivit IPJ MEhedinți, polițista obținuse ultimul aviz psihologic în anul 2020.

Adela se maritase in luna septembrie 2021
Adela se maritase in luna septembrie 2021

Comunicatul IPJ Mehedinți

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020”, precizează IPJ Mehedinți.

Medicii nu au mai avut cum să o ajute pe tânără

Tânăra a fost găsită împușcată miercuri dimineață, în baia gării din Strehaia. Tragedia a avut loc la scurt timp după ce agenta intrase în tura de dimineață. Medicii care au venit în grabă pentru a-i acorda primul ajutor nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe polițistă, astfel că au fost nevoiți să constate decesul.

„Leziuni incompatibile cu viața, are plagă de intrare a glonțului și plagă de ieșire, plaga de ieșire e de circa 7-8 cm. Practic n-a avut nicio șansă, dar noi am făcut tot ce s-a putut”, a declarat un medic de la Ambulanța Mehedinți.

Adela făcuse nuntă în septembrie

Principala ipoteză a anchetatorilor este cea a sinuciderii. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului. Alarma a fost dată de un coleg de-al polițistei, care a auzit un zgomot puternic venind din baia gării.

A mers rapid acolo și a găsit-o pe colega lui inconștientă. Lângă ea se afla arma de serviciu. Tânăra polițistă se numea Adela și era căsătorită din luna septembrie a anului trecut. Acum, anchetatorii încearcă să afle de ce Adela a recurs la gestul extrem.

Urmăriți Impact.ro și pe