Cameron Diaz a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum actrița care a înnebunit o generație de bărbați

Iancu Andreea 01.09.2020, 13:22

Frumoasa blondină de la Hollywood făcea furori până nu demult cu rolurile sale seducătoare. Totuși, de când s-a retras din lumina reflectoarelor, Cameron Diaz nu mai este diva de odinioară. Aceasta s-a dedicat vieții de familie și a ajuns de nerecunoscut. Actrița este total schimbată față de modul în care arăta atunci când cucerea bărbații dintr-o privire.

Cameron Diaz s-a schimbat total de când a renunțat la actorie

Șase ani au trecut deja de când Cameron a renunțat să mai joace în filme. Actrița a anunțat atunci că se retrage de la Hollywood, având ca motiv dedicarea față de viața de familie. Se pare, însă, că vedeta a renunțat și la obiceiurile de divă. Deși odinioară se mândrea cu un trup de invidiat, având un abdomen plat și corpul bine lucrat, acum Cameron este total opusul.

Vedeta a fost surprinsă alături de soțul său în timp ce își căutau o nouă locuință. Aceasta nu părea să semene deloc cu Cameron care întorcea capetele tuturor bărbaților în trecut. Actrița, în vârstă de 48 de ani, purta o pereche de jeanși și un maieu negru, care îi dezvăluiau kilogramele în plus. Noua formă fizică a lui Cameron poate fi observată cu ușurință în galeria foto de mai sus.

Cameron făcea furori cu rolurile de divă sexy
Cameron făcea furori cu rolurile de divă sexy

S-a căsătorit și are o fetiță datorită unei mame surogat

Era considerată una dintre actrițele cu sex-appeal de la Hollywood, însă Cameron pare să se fi schimbat total după retragerea din lumea filmului. Ea a motivat această absență cu dorința de a avea mai mult timp pentru ea și viața de familie.

„Am devenit cunoscută la 20 de ani, adică acum mai bine de 25 de ani. Asta înseamnă mult timp. Am dăruit fanilor peste jumătate din viața mea, iar acum consider că e OK să-mi acord timp și mie însămi, că e timpul să-mi reorganizez viața și să decid eu când și cum voi reveni pe marile ecrane. Dacă voi reveni”, spune Cameron într-un interviu.

Actrița s-a căsătorit în 2014 cu rockerul Benji Madden, iar la începutul acestui an au și devenit părinți. Acest lucru a fost posibil datorită unei mame surogat, care le-a adus pe lume o fetiță. Acum, cuplul își caută o locuință în care să o crească pe micuța lor.

Rolurile care au consacrat-o pe Cameron Diaz au fost cele din producțiile de succes precum „Charlies Angels”, „The Mask”, „My Best Friends Wedding”, „Theres Something About Mary” sau „Vanilla Sky”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...