Calvarul prin care a trecut Vladuța Lupău în timpul unei călătorii cu avionul. Mesajul plin de revoltă al artistei. „Bătaie de joc”

Stan Filon 08.12.2022, 08:43

Vlăduța Lupău a avut parte de o experiență aproape traumatizantă. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a fost nevoită să călătorească până la Cluj, iar pentru această călătorie a ales avionul, deoarece este mult mai rapid. Ei bine, socoteala de-acasă nu s-a potrivit deloc cu cele din aeroport.

Calvarul prin care a trecut Vladuța Lupău în timpul unei călătorii cu avionul

Vlăduța Lupău este foarte supărată pe compania de zbor Wizz Air, după ultima experiență din aeroport. Cântăreața de muzică populară  vrut să meragă cu avionul până la Cluj, însă toate planurile i-au fost date peste cap de o întârziere masivă a aeronavei.

Artista a scris pe rețelele sociale pățania prin care a trecut, după ce a stat pe aeroport nu mai puțin de 7 ore, în așteptarea cursei spre Cluj. În tot acest timp, vedeta a spus că a primit doar o sticlă de apă și câteva alune. A catalogat atitudinea companiei de zbor drept o „bătaie de joc” și este hotărâtă să facă plângeri peste tot.

Calvarul prin care a trecut Vladuta Lupau in timpul unei calatorii cu avionul
Calvarul prin care a trecut Vladuta Lupau in timpul unei calatorii cu avionul

„Este bătaie de joc”

„Dragi prieteni de pe Instagram, suntem de șapte ore pe aeroport ca să plecăm la Cluj. Oamenii ăștia nu știu cum mai au răbdarea, eu nu mai am răbdare. Este bătaie de joc. Wizz-ul, pe lângă faptul că a ajuns după trei ore față de ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion și ne-au dat doar o apă plată și niște alune”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău a mai povestit că a întrebat cât va mai dura și angajații i-au spus „puțin”, dar a așteptat ore întregi. „Sunt și copii mici (în avion, n.r.). Toată lumea este epuizată, nervoasă, cum să vă zic, o luăm razna și nimeni nu ne zice nimic, doar «Scuzați-ne, mai stăm puțin». Bătaie de joc. Niciodată nu o să mai plec cu Wizz Air. Tot plec pentru că sunt nevoită și uite în ce hal a mers pe bătaia lor de joc”, a adăugat interpreta pe Instagram.

Andreea Bănică nici nu vrea să mai audă de Wizz Air

Vlăduța Lupău șu este singura vedetă care s-a dezlănțuit la adresa Wizz Air. Și Andreea Bănică a trecut prin momente neplăcute în aeroport din cauza aceleiași companii aeriene. Ea aștepta timp de mai bine de 4 ore pe London Luton Airport avionul care avea să o aducă înapoi în România, alături de fiica sa de 13 ani, Sofia.

„Avem zbor la 21:40!!! Stăm de trei ore aici!!! Este a doua oară în viața mea când zbor cu Wizz Air-ul. Feriți-vă. Nu mai există Wizz Air. Uitați de așa ceva. De compania asta, no way! Stați acasă, mai bine. Mult mai bine”

„1. Nu am alimentat!

2. Nu a avut scară!

3. Nu am avut personal

Ora 01:30. Colac peste pupăză, niște pasageri renunță la acest zbor. Procedura este ca toate bagajele să fie date jos, verificate, să le dea oamenilor bagajul și cam asta este. Nu știu dacă ne vedem acasă mâine”, și-a spus supărarea Andreea Bănică, pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...