Cadourile indecente pe care le primește Ramona Olaru. Cătălin Cazacu nu-și ascunde gelozia

Anca Manolica 25.11.2022, 18:35

Ramona Olaru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o femeie superbă, carismatică, atrăgătoare, care are mereu vorbele la ea, motiv pentru care mulți bărbați și-ar dori să îi intre în grații. De altfel, aceasta a și recunoscut că este des asaltată cu fel și fel de cadouri sau fotografii și filmulețe indecente din partea fanilor. Cum reacționează logodnicul ei în acest caz. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, o poveste de iubire cu năbădăi

Îndrăgita asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani și celebrul motociclist formează unul dintre cele mai îndrăgite, dar și controversate cupluri din showbiz-ul de la noi. Povestea lor de iubire a fost marcată de mai multe despărțiri și împăcări, însă, în urmă cu câteva luni, bărbatul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe superba blondină.

Cătălin Cazacu și-a cerut iubita în căsătorie în luna august, în timp ce se aflau într-o vacanță în Grecia. Inelul pe care i l-a oferit frumoasei sale partenere este unul extrem de valoros și a costat aproximativ 10.000 de euro. Și de atunci, au tot apărut speculații potrivit cărora cei doi ba ar fi, ba nu ar mai fi împreună, mulți judecând în funcție de „disponibilitatea” Ramonei de a purta inelul.

„Dacă nu mă postez cu Cătălin pe Instagram, dacă nu am inelul într-o zi, gata, nu mai suntem împreună. Am obosit, de multe ori mă simt obosită cu întrebările de genul acesta și am început, la fel, să ignor totul. Trăiești mai bine când ignori lucrurile pe care nu vrei să le bagi în seamă, pur și simplu.”, a spus Ramona Olaru, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ce fotografii indecente primește de la admiratori

Vedeta Antenei 1 este o prezență feminină superbă, care întoarce privirile oricărui bărbat. Așa se face că, nu se puține ori aceasta a fost asaltată de fanii de pe rețelele sociale cu diferite mesaje sau fotografii care mai de care mai indecente. Totuși, co-prezentatoarea show-ului Splash, vedete la apă! preferă să nu se coboare la nivelul lor.

„E gelos, dar vouă nu vă arată, îmi arată doar mie. E gelos, e gelos cât trebuie până la urmă pentru că mă iubește. E bine. Îmi dovedește că mă iubește. De multe ori i le arăt eu. (n.r mesajele)

Sunt multe mesaje pe care le primesc cu părțile intime ale bărbaților, poze și filmulețe. I le arăt și lui. Îi arăt în fiecare zi: „Uite ce am mai primit! Îți place? Ți se pare OK?”. Glumesc. Dar primesc. Și el primește, nu e cel mai nașpa bărbat, e mișto.”, a declarat Ramona Olaru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...