Cadoul trimis de Irinel Columbeanu de ziua Monicăi Gabor. Vremea darurilor scumpe oferite de afacerist a apus

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 12.01.2022, 08:13
Cadoul trimis de Irinel Columbeanu de ziua Monicăi Gabor. Vremea darurilor scumpe oferite de afacerist a apus

Monica Gabor a aniversat pe data de 8 ianuarie frumoasa vârstă de 34 de ani. Vedeta a fost mai fericită ca oricând de ziua ei, având alături familia și oamenii dragi. Atât sora sa, Ramona, cât și Irina, fiica sa, au copleșit-o cu mesaje frumoase. Inclusiv fostul său soț s-a asigurat că face un gest de ziua Monicăi, cadoul trimis de Irinel Columbeanu făcând-o să se simtă specială. Darul este mai degrabă unul de suflet.

Care este cadoul trimis de Irinel Columbeanu de ziua Monicăi Gabor

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a bucurat de o aniversare marcată de cadouri și urări din partea apropiaților. Atât sora sa, Ramona, cât și fiica ei, Irina, și-au exprimat sentimentele prin mesaje emoționante, în timp ce fostul său partener a ales să îi facă și un dar. Cadoul trimis de Irinel Columbeanu de ziua Monicăi Gabor a surprins-o pe vedetă, mai cu seamă pentru că a fost trimis în America.

Chiar dacă Monica s-a mutat de ani buni în Statele Unite ale Americii, unde locuiește alături de fiica sa, Irina Columbeanu, și actualul său partener de viață, Mr. Pink, legăturile cu România au rămas. Inclusiv relația cu fostul soț, Irinel Columbeanu, este una civilizată, chiar și după divorț. Fostul om de afaceri chiar a demonstrat-o prin cadoul de ziua de naștere a vedetei.

Care este cadoul trimis de Irinel Columbeanu de ziua Monicăi Gabor
Monica Gabor, alături de fiica sa, Irinuca, și sora, Ramona

Urările pe care i le-au transmis sora și fiica sa

Ramona, sora Monicăi Gabor nu a putut trece cu vederea ziua de naștere a celei mai importante persoane din viața sa, astfel că i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Dragostea de soră este atât de specială, nimic și nimeni nu o poate înlocui vreodată pe sora mea. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă, ne alinăm una pe cealaltă și pur și simplu rămânem una aproape de alta, la bine și la greu. Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea.”, i-a transmis Ramona Gabor Monicăi, pe Instagram, de ziua ei de naștere.

De asemenea, Irinuca i-a scris și ea un mesaj mamei sale, cu ocazia aniversării celor 35 de ani. Cele două, care încep să semene precum două picături de apă, au o relație armonioasă, fiind un exemplu de mamă și fiică.

„La mulți ani, Mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Ești o mamă, soră, fiică, prietenă, femeie, și luptătoare minunată care mă inspiră în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Te iubesc, și la mulți ani!”, e mesajul primit de Monica Gabor de la fiica ei, Irina.

Darul trimis de Irinel Columbeanu în SUA

Dincolo de urările de suflet primite din partea celor dragi, Monica Gabor a fost răsfățată chiar și de fostul său soț. Irinel Columbeanu a trecut peste distanța care îi desparte peste Ocean și i-a trimis Monicăi un cadou tocmai în America.

Acesta a ales să îi ofere în dar un exemplar al cărții pe care a lansat-o în urmă cu un an, în luna decembrie. Lucrarea sa a fost un cadou atât pentru fosta soție cât și pentru Irinuca, adolescenta urmând să împlinească 15 ani pe data de 17 ianuarie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...