Andra și Cătălin Măruță, dați de gol de copii. Ce obișnuiesc să facă cei doi soți în fiecare dimineață

Elena Avramescu 11.09.2020, 16:20
Andra și Cătălin Măruță, dați de gol de copii. Ce obișnuiesc să facă cei doi soți în fiecare dimineață

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc, iar fanii adoră sa fie la curent cu noutăți din sânul familiei. Tocmai de aceea se filmează destul de des și postează lucruri amuzante pe paginile lor de socializare, astfel că fanii au ocazia să afle lucruri neștiute despre ei.

Andra și Cătălin Măruță, dați de gol de copii

Ultima ispravă s-a întâmplat în mașină, atunci când Cătălin Măruță povestea ce au servit la micul dejun, spunând că el face cea mai bună mâncare, însă nu a fost lăsat să termine ce-a avut de zis, fiindcă Eva și David au sărit în apărarea mamei, spunând că ea face cea mai bună mâncare. Vă redăm discuția amuzantă dintre cei trei:

Cătălin: Păi dimineața, oameni buni, la micul-dejun, pe lângă omleta cea mai bună făcută de mine, pe langa sandwich-ul cel mai bun făcut de mine..

David: Pe bune, tati? Mami le face cel mai bine.

Cătălin: Pe bune? Eva, cine le face cel mai bine?

Eva: Bucătarii și mami.

Cătălin: Bucătarii și mami?

David: Mami face cea mai bună omletă.

Eva: Nu, mama Ibi (n.r. bunica). Mama Ibi m-a spart.

Cătălin: Cum adică te-a spart? Te-a spart cu ce omletă a făcut?

Eva: Da, m-a spart..praf..nu mai știu să mai gândesc.

Andra și Cătălin Măruță, dați de gol de copii
Andra și Cătălin Măruță, dați de gol de copii

Fiica soților Andra și Cătălin Măruță și-a decis viitorul

În urmă cu scurt timp, Andra a fost prezentă în cadrul unui eveniment restrâns, unde a vorbit pentru Unica despre cariera sa, viața din prezent în contextul pandemiei cu noul Coronavirus, dar și despre activitățile preferate ale copiiilor săi, David (9 ani) și Eva (5 ani).

“Ea filmează în fiecare zi, stați puțin. Se trezește, și primul lucru pe care-l face este să se filmeze. Zice: Vlog pe care nu-l postăm, nu postăm chiar orice filmează ea. Dar este la fel de energică și cum să spun, hotărâtă că asta vrea să facă, si ea și David” a spus Andra, potrivit sursei citate.

“Ei sunt hotărâți că asta vor, dar David vrea să fie și gamer. A văzut el ceva pe Youtube, un gamer super apreciat și care a câștigat..nu știu să zic exact, nu mă pricep, dar eu îl susțin. E normal acum, suntem în perioada în care încercăm tot felul de lucruri” a mai spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...