Cad capete în cazul Caracal. Descoperire de ultimă oră făcută de procurori

Redacția IMPACT 13.03.2020, 16:48
Cad capete în cazul Caracal. Descoperire de ultimă oră făcută de procurori

Descoperire de ultimă oră, făcută de către procurori, la nivelul cazului Caracal. În seara de joi au fost efectuate descinderi ce au legătură cu unul dintre interlopii cu care autoritățile au intrat în legătură, în vederea găsirii Luizei Melencu. Adolescenta dispărută pe data de 14 aprilie, chiar de pe străzile orașului Caracal, ar fi ajuns în aceeași mașină cu Gheorghe Dincă, după care nimeni nu știe ce i s-a întâmplat.

Cad capete în cazul Caracal. Descoperire de ultimă oră făcută de procurori

Procurorii DIICOT nu au exclus vreodată și ipoteza ca Luiza Melencu să fie în viață. De aceea, au apelat și la Remus Rădoi, zis Codiță din Caracal, cunoscut în lumea interlopă. Însă, bărbatul le-a dat autorităților piste false, iar în încercările de găsire ale adolescentei de 18 ani, doar s-a pierdut timp prețios.

Cad capete în cazul Caracal. Descoperire de ultimă oră făcută de procurori
Remus Rădoi, zis și Codiță, a fost contactat de autorități la dispariția Luizei Melencu

Cel care l-a contactat pe Remus Rădoi a fost Nicolae Alexe, fostul adjunct al IPJ Olt. Oamenii legii nu au făcut decât să pice la mijloc între o răfuială dintre clanuri, dar nu găsit nici urmă de Alexandra Măceșanu, fie Luiza Melencu. Despre cele două minore, Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația oficială de mai multe ori. Inițial a recunoscut că le-a ucis cu multă brutalitate pe elevele răpite, după care s-a dezis de asemenea afirmații. Totuși, pe numele său au fost formulate 8 capete de acuzare și urmează să ajungă în instanța de judecată.

Pe data de 12 martie 2020, Poliția economică Olt a efectuat un număr de 5 percheziții, în Caracal. Au fost vizate sediile a două firme de pază, dar și domiciliile unor persoane fizice, într-un dosar penal. Cazul invocat este cel de ”refuz nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale, în scopul împiedicării efectuării verificărilor în domeniul relațiilor de muncă, securității și sănătății în muncă, faptă prevăzută și pedepsită de prevederile Legii 53/2003, Codul Muncii”. Se pare că firmele de pază vizate îi aparțin lui Remus Rădoi, din Caracal.

Firmele de pază controlate de bărbat ar fi folosit forță de muncă, fără să le ofere angajaților contracte individuale de muncă. Din acest motiv, reprezentanții firmelor sale au refuzat să le prezinte organelor abilitate documentele necesare, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe