Cabral și Andreea Ibacka, moment memorabil la Urgențe. Cum a ajuns prezentatorul pe mâna medicilor. „Nevasta v-a înjunghiat, sau cum?”

Stan Filon 20.10.2022, 20:47
Cabral și Andreea Ibacka, moment memorabil la Urgențe. Cum a ajuns prezentatorul pe mâna medicilor. „Nevasta v-a înjunghiat, sau cum?”

Cabral a ajuns de urgență la spital cu o plagă făcută prin înjunghiere. Celebrul om de televiziune a povestit totul printr-o postare făcută pe o rețea socială, unde a explicat cum a ajuns plin de sânge pe mâna medicilor. Aceștia l-au întrebat pe rând dacă nu cumva soția sa, Andreea Ibacka, este cea care l-a înjunghiat.

Cabral și Andreea Ibacka, moment memorabil la Urgențe

Celebrul om de televiziune Cabral a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca, cu o plagă prin înjunghiere. Cuțitul a intrat cam doi centimetri în piciorul său, iar primul suspect, în ochii medicilor, a fost chiar consoarta lui, Andreea Ibacka, deși chiar nu pare a fi o persoană foarte conflictuală. Omul de televiziune a rămas șocat să audă întrebările asistentului, iar când a intrat medicul să-l vadă, acesta chiar părea sigur că soția se face vinovată pentru plaga respectivă. Prezentatorul emisiunii „Am întrebat 100 de români”, de la Pro TV, a făcut lumină în acest caz. Cel care a dat cu cuțitul a fost chiar Cabral.

„Ajung la spital, la Floreasca. Dau s-o iau pe ușile din spate – le știu prea bine, am coborât pe-acolo din salvare de prea multe ori. Stai s-o iau de la început… mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic, din ăla de survaivăr. Oțel adevărat, formă ergonomică, ascuțit laser. Perfecțiune! Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitu’. Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu’, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului. Până la capăt”, povestește Cabral pe blogul personal. S-a dus fuga în casă, pentru a cere ajutorul soției.

Cabral si Andreea Ibacka, moment memorabil la Urgente
Cabral si Andreea Ibacka, moment memorabil la Urgente

Suspectul principal: Andreea Ibacka

„Dacă nu vrei să plătești singură ratele, adă, te rog… iod, tifon și ceva bandaj elastic. Vine nefasta, mă găsește șiroind de sânge în baie, dă fuga și se întoarce cu toate cele. – Ce-ai făcut? – M-am cuțitat singur”, mai spue el.

Cabral a încercat să își trateze singur plaga prin înjunghiere și să evite drumul la spital, însă sângerarea nu părea să se oprească foarte curând, așa că a ales să se lase pe mâna medicilor. Odată ajuns la spital, cu toții au considerat-o suspect principal pe Andreea Ibacka, soția lui Cabral.

”– Ce-ați pățit?
– Plagă prin înjunghiere, cam 2cm, până la os. Cu cuțit.

Prima întrebare a omului:

– Nevasta v-a înjunghiat, sau cum?

Mă blochez. Măi, nene, știți voi ceva ce nu știu eu?!

– Nu, dom’le, singur.
– Sigur?

Îl asigur că da, mă pune să mă întind pe pat și-mi spune că vine imediat doctorul.
Vine doctorul.

– Ce avem aici?
– O plagă prin înjunghiere dom’ doctor. Pacientul spune că e accident casnic.

Se uită la mine.
– Ooo, domnu’ Cabral!
– Bună seara! Da’ cum s-a întâmplat?
– Păi…
– Stați, nu-mi spuneți… v-a tăiat nevasta!”, a povestit Cabral.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...