Cabral, întrebare genială pusă lui Marian Godină. Nici răspunsul poliţistului nu a fost mai prejos: „Nu-s din localitate”

Badea Violeta 28.02.2022, 10:11
Cabral, întrebare genială pusă lui Marian Godină. Nici răspunsul poliţistului nu a fost mai prejos: „Nu-s din localitate”

Cabral, gazda emisiunii de la Pro TV „Ce spun românii?”, este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din țara noastră. Recent, acesta a avut un dialog spumos cu Marian Godină. Fanii au rămas uimiți atunci când au citit conversația celor doi din secţiunea de comentarii a unei fotografii postate de celebrul polițist pe Facebook. Iată întrebarea genială a vedetei de la Pro TV!

Cabral, dialog amuzant cu Marian Godină, pe Facebook

După ce Marian Godină a distribuit o fotografie pe pagina personală de Facebook, Cabral i-a adresat o întrebare genială, chiar în comentariile postării cu pricina.

Celebrul polițist, angajat în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a publicat o imagine în care apare echipat și pregătit de o misiune.

Prezentatorul de la Pro TV a avut o curiozitate, iar celebrul polițist i-a răspuns pe măsură. Cei doi au avut un scurt schimb de comentarii spumoase, spre deliciul fanilor de pe rețeaua socială.

„Cabral: Ce voiam a vă întreba: ce faceți cu solnițele alea pe piept? Întreb că nu-s din localitate…

Marian Godină: Cabral, zic să întrebăm 100 de români.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Cabral, dialog cu Marian Godina
Cabral, dialog spumos cu Marian Godina

Cum a devenit cunoscut Marian Godină

Marian Godină și-a câștigat notorietatea datorită participării sale la emisiunea „iUmor”, de acum doi ani. De asemenea, acesta s-a remarcat și prin textele sale amuzante publicate pe Facebook, în care povestește întâmplări din viața de politist. În urma cu aproximativ cinci ani, acesta a publicat și o carte.

„Din fericire, chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat.

Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru care apărea în comentariile fiecărei postări”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

În carte este descrisă viața lui Marian Godină. El vorbește despre examenul de bacalaureat, admiterea la școala de poliție, experiențele din școala de agenți, dar dezvăluie și întâmplări din cariera sa de polițist. Cartea se numește „Flash-uri din sens opus” și a fost publicată de editura Curtea Veche Publishing.

Urmăriți Impact.ro și pe