Bucurie uriașă pentru Simona Halep! Ministrul Sportului a dat ordin. Ce veste mare a primit sportiva

Marian Cărăvan 20.08.2020, 17:26
Bucurie uriașă pentru Simona Halep! Ministrul Sportului a dat ordin. Ce veste mare a primit sportiva

Simona Halep a revenit cu succes în circuitul profesionist de tenis. După ce a câștigat turneul WTA de la Praga, Simona Halep a primit o veste mare. Chiar Ministrul Sportului a semnat ordinul.

Bucurie uriașă pentru Simona Halep după câștigarea turneului de la Praga

Numărul 2 mondial în tenisul feminin are motive de bucurie. Tocmai a aflat o veste mare, care o bucură enorm. Este, în fapt, o onoare pentru campioana de la Wimbledon, sportiva care ne-a făcut de atâtea ori să ne simțim mândri că suntem români. La doar câteva zile după ce a încheiat triumfătoare turneul WTA de la Praga, primul la care a participat după pauza forțată de pandemia de coronavirus, Simona Halep a primit o veste mare, chiar din orașul în care s-a născut, Constanța.

Sportiva care a ajuns la 21 de trofee cucerite în circuitul profesionist, două dintre ele fiind chiar la ultimele două turnee la care a participat în acest an (Dubai și Praga) are marea onoare de a da numele unui club sportiv de tradiție în orașul de la malul Mării Negre. La fel și reprezentanții acestui club sunt onorați să poarte de acum înainte un nume cu greutate în sportul mondial.

„După o decadă în care am crescut împreună și am bătut la porțile marii performanțe pentru a ne face un nume în baschetul din România, a venit momentul să facem un nou pas important în istoria clubului nostru”, au transmis reprezentanții clubului constănțean într-un comunicat oficial.

Onoare pentru Simona Halep. Ministrul Sportului a semnat ordinul

„Familia” Phoenix Constanța trece la „o nouă identitate vecină cu succesul”, care îi va responsabiliza, afirmă constănțenii.

„Cu mândrie vă anunțăm trecerea la o nouă identitate vecină cu succesul, care ne va responzabiliza în primul rând pe noi, dar care sperăm să fi model de inspirație pentru viitoarele talente ale baschetului constănțean. În baza parteneriatului pe care îl avem cu CSU Știința Constanța, care a devenit prin ordin de ministru CSU Simona Halep Constanța, clubul nostru își va schimba și el numele și se va numi pe viitor Phoenix CSU Simona Halep Constanța.
Fără a fi o presiune în plus pentru noi, sperăm ca victoriile obținute de cea mai bună jucătoare de tenis a Constanței și a României să fie luate ca reper de fiecare dintre cei care alcătuiesc „familia“ Phoenix Constanța și împreună să oferim cât mai multe momente de satisfacție, să atingem noi praguri ale succesului și să demonstrăm că merităm să ne identificăm alături de Simona Halep”, au mai precizat oficialii clubului ce va purta denumirea marii noastre sportive.

Simona Halep a renunțat la US Open, dar va fi prezentă la turneele WTA de la Roma și de la Roland Garros.

Urmăriți Impact.ro și pe