Bucurie nedescris pentru fostul principe Nicolae! Cum arată soția lui, în a cincea lună de sarcină. Foto

Madlen Moraru / 09.07.2020, 12:29

Fostul principe Nicolae și soția lui se pregătesc să devină părinți. Din acest motiv foarte special, el și Alina-Maria Binder s-au fotografiat în câteva ipostaze inedite. Tânăra a făcut publice fotografiile pe contul ei de Facebook, spre surpriza românilor. Mai mult, cei care îi urmăresc activitatea din mediul online au avut surpriza să constate că partenera fostului membru al Casei Regale are deja o burtică de gravidă de toată frumusețea.

Bucurie nedescris pentru fostul principe Nicolae! Cum arată soția lui, în a cincea lună de sarcină

Soția fostului principe Nicolae de România a fost o apariție rară, într-un câmp de lavandă. Tânăra însărcinată în luna a cincea a purtat mai multe ținute vestimentare, care să îi pună în valoare aura de graviduță. De asemenea, a fost vorba despre o rochie albă, dar și una în nuanțe de albastru, la care Alina-Maria Binder a asortat o coroniță din levănțică. Cei doi fericiți viitori părinți au anunțat această mare veste pe data de 1 iunie, chiar de Ziua Copilului. Momentul fericit din cea de-a cincea lună de sarcină a Alinei a fost marcat printr-o ședință foto deosebită.

Bucurie nedescris pentru fostul principe Nicolae! Cum arată soția lui, în a cincea lună de sarcină. Foto
Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder sunt foarte fericiți și au realizat o ședință foto într-un câmp de lavandă

Fostul principe de România i-a stat aproape partenerei sale și a afișat un zâmbet cald în toate imaginile. Acestea pot fi admirate și în galeria foto. Alina-Maria Binder va deveni mămică pentru prima dată având vârsta de 32 de ani și fiind originară din Constanța. Pozele publicate recent de tânăra viitoare mamă pe Facebook au atras simpatia românilor. Mulți internauți au felicitat-o pentru sarcină și au dorit să știe mai multe detalii despre cum se simte în această perioadă.

“Minunea iubirii, minunea vieții. Să ne bucurăm în fiecare clipă.”, a fost mesajul Alinei-Maria Binder, ce a însoțit pozele publicate în mediul virtual.

Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2017 în Anglia, iar nunta religioasă a avut loc în anul 2018, la Sinaia. De asemenea, nepotul regretatului Rege Mihai a anunțat pe 1 iunie că va deveni tătic, printr-un comunicat de presă inedit.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, anunța fostul principe Nicolae, de Ziua Copilului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI