Bucurie imensă pentru Andreea Marin! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă vedeta. Fanii rar o văd așa

Mirabela Vasile 16.09.2020, 14:25
Bucurie imensă pentru Andreea Marin! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă vedeta. Fanii rar o văd așa

Andreea Marin este recunoscută ca un simbol al eleganței și feminității, însă vedeta a fost surprinsă într-o ipostază aparte. Se pare că aceasta s-a fotografiat în echimapent sportiv.  Puțini știu însă că Andreea Marin a jucat handbal pe timpul cand era doar o adolescentă. Aceasta a participat la unul dintre antrenamentele echipei Rapid și a povestit entuziasmată ceea ce a simțit.

Andreea Marin, surprinsă într-o ipostază unică

Andreea Marin, surprinsa in echipament sportiv
Andreea Marin, surprinsa in echipament sportiv

”Ce bucurie! Ce sansa minunata de a ma întoarce cu sufletul în timp cu aproape 30 de ani în urma. Asa, în câteva minute, din clipa în care am luat mingea de handbal în mâini! Ce energie și ce entuziasm, copilul din mine s-a retrezit la viață cât ai clipi! Și ce onoare, sa fiu primita la antrenament în familia Inimilor Vișinii!

Mulțumesc, fete minunate, multumesc antrenoarei pe care o admir de ani buni pentru performantele sale ca jucatoare, Carmen Amariei! Astăzi, la Look Sport Live, la ora 16, va aștept în direct, abia aștept sa vad și imaginile de la antrenamentul de ieri, pe care nu-l voi uita! ❤️ @handbalrapid

P. S. Ati observat ca, deși am 1,76m, sunt cea mai pitica de pe rândul meu în fotografia de grup? Asta nu mi se întâmplă prea des. ?”, spune vedeta pe contul său de Instagram.

Vedeta, implicată în foarte multe acțiuni umanitare

Andreea Marin este recunoscută pentru sponteneitatea sa și nu se dă înlături de la nicio activitate. De altfel, vedeta a fost surprinsă cu ceva timp în urmă, în parcarea magzinului unde fusese la cumpărături. Vedeta se protejează cât poate de bine de noul coronavirus. Astfel, a fost surprinsă purtând în permanență mască chirurgicală, mănuși și chiar ochelari de protecție. Aceasta și-a încărcat toate produsele în portbagaj și a pornit spre casă.

Andreea Marin a fost alături de români încă de la începutul crizei provocate de coronavirus. Aceasta a fost implicată în mai multe acțiuni umanitare. A participat la strângeri de fonduri, donații și distribuirea de alimente și materiale. A făcut-o atât pentru cei infectați cu virus, cât și unităților medicale aflate în necaz.

„Bună dimineața, prețuiește viața! După o săptămână grea (3 convoaie umanitare organizate și desfășurate simultan în țară și în Capitală, azi am hotărât să fim una cu natura. Iarbă, pomi înfloriți, ciripit, soare, pace… Când stăm nemișcați, lupul nostru, Rocky, vine să se asigure că suntem bine și ne inspectează, precum se vede în a doua fotografie. M-a adulmecat, să fie sigur că respir, mi-a dat și un pupic. Gata, acum s-a liniștit. ??☘️?❤️? P. S. După-amiaza, revin cu filmul convoiului 5 Prețuieste Viața de ieri. O emoție pe care vreau sa o împărtășim”, a scris Andreea Marin pe contul de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe