Andreea Marin s-a transformat în Zâna cea Bună. Gest superb făcut la începutul anului școlar. Copiii s-au bucurat

Rădulescu Valentin 14.09.2020, 14:40

Astăzi a început noul an școlar, iar mulți copii au avut nevoie de rechizite noi și ghiozdane. Așadar, Andreea Marin a făcut un gest minunat pentru elevii din zonele mai sărace și le-a oferit copiilor tot ce aveau nevoie. Cum a procedat vedeta?

Andreea Marin, gest superb pentru copiii nevoiași

Fosta prezentatoare tv a ținut să ajute pe cât de mult posibil oamenii nevoiași, dar în speciali copiii, care aveau nevoie de ajutor în această perioadă pandemică în care se află România. De curând, aceasta a făcut un cadou extrem de minunat copiilor cu ocazia începutului de an nou școlar.

Andreea Marin a făcut tot posibilul să le aducă rechizite, ghiozdane și jucării copiilor care aveau nevoie de sprijin din județul Ialomița. Aceștia au fost extrem de fericiți, iar acum se pot bucura din plin de noul an școlar.

„Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii carora pandemia le-a adâncit nevoile, le-a însingurat sufletele, i-a întristat, întrebându-se care mai e viitorul lor, și asa incert din cauza atâtor lipsuri ce existau și înainte.
Fotografiile sunt de acum câteva zile, când ne-am indreptat cu ajutoare ( ghiozdane cu rechizite și jucării) spre județul Ialomița, la Bilciuresti, unde copiii au mare nevoie de sprijin, mai mult decât pot primi în familiile lor împovărate de griji. Nu puteam cuprinde în imagini atâtea emoții câte sunt în realitatea cunoscută în acest convoi umanitar, desfășurat în zone sărace din București, Dâmbovița, Ilfov și Prahova, cu sprijinul Auchan, mulțumim pentru transporturile consistente de bunuri pentru gospodarii și traiul de zi cu zi, atât de necesare oamenilor nevoiași de acolo.”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de socializare.
Andreea Marin s-a transformat în Zâna cea Bună. Gest superb făcut la începutul anului școlar. Copiii s-au bucurat
Andreea Marin s-a transformat în Zâna cea Bună. Gest superb făcut la începutul anului școlar. Copiii s-au bucurat

Fundația Andreei Marin, un adevărat succes

Fundația Prețuiește Viata este un total succes pentru Andreea Marin. Cu ajutorul acesteia a reușit să reducă din greutățile oamenilor și să ajute țara pe cât de mult posibil. Amintim că în perioada pandemiei, Andreea Marin a adus mai multe echipamente necesare în lupta cu noul tip de virus, iar acum multor copii li s-au schimbat viata.
„Fundația Pretuieste Viața a intermediat de data aceasta ajutorul pentru 80 de persoane fără adăpost, 100 de copii provenind din 40 de familii sub umbrela Centrului Social Bilciurești Dâmbovița, 60 de familii nevoiașe aflate în grija Asociatia Sansa Ta, adică peste 500 de persoane cu probleme serioase și necazuri… Ajutoarele au ajuns în mâinile lor și un zâmbet renascut e un dar neprețuit pentru ei, dar și pentru noi. Mergem mai departe!”, a mai scris Andreea Marin pe Facebook.
Urmăriți Impact.ro și pe