Brigitte Pastramă revine în prim-plan cu declarații în premieră despre căsnicia cu Ilie Năstase. „Umbla și cu alte femei”

Badea Violeta 17.03.2023, 21:10

Cu toate că au trecut cinci ani de zile de la separarea lor și ambii și-au refăcut viața sentimentală, Brigitte Pastramă și Ilie Năstase par sa fie într-un continuu conflict, semn că timpul nu a vindecat complet rănile lăsate de divorț. De curând, bruneta a făcut noi declarații despre căsnicia cu fostul mare tenismen. Iată ce a spus aceasta despre fostul ei partener de viață!

Brigitte Pastramă, despre mariajul cu Ilie Năstase

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase au avut un mariaj de cinci ani de zile, au fost extrem de fericiți, dar drumurile lor s-au separat în anul 2018. Cei doi au format, fără îndoială, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. De altfel, și divorțul lor a stat multă vreme pe prima pagină a publicațiilor mondene, cei doi acuzându-se reciproc de infidelitate.

Însă, timpul a trecut și fiecare și-a văzut de drumul său. Fostul tenismen s-a căsătorit cu Ioana, în timp ce Brigitte și-a regăsit fericirea alături de Florin Pastramă. Totuși, bruneta nu a uitat durerea cauzată de divorțul de Ilie Năstase. Iată ce regretă acum bruneta.

„Acum am ajuns să nu mă mai interesează părerea altora și este mult mai bine. Vreau să mă rup de orice înseamnă judecata oamenilor din jurul meu și să am grijă de familia mea, de fiica mea, Sara, să aibă un viitor bun în viață, să fie înconjurată de oameni buni lângă ea, să nu o ia pe drumuri greșite, cum ar fi să consume alcool, droguri sau cine mai știe ce.

Am ales să renunț la România pentru Dubai, o țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea.

Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei.”, a declarat Brigitte Pastramă, potrivit Click!.

Citește și De ce nu rezistă relațiile lui Ilie Năstase. Dezvăluirile făcute de prietenul Rică Răducanu. „Asta n-a găsit”!

Briggite Pastrama si Ilie Nastase
Briggite Pastrama si Ilie Nastase

„Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată”

Brigitte Pastramă nu mai vrea să audă sub nicio fomă de Ilie Năstase. Bruneta a povestit că ajunsese să se simtă extrem de frustrată, motiv pentru care a și ales să se supună unor numeroase intervenții chirurgicale.

„Am realizat că singurul lucru care ne rămâne sunt copiii. Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată pentru că eram înșelată.

Îmi făceam foarte multe intervenții estetice pentru că eu eram în concurență cu alte femei. M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată.

Atunci când eram cu Ilie nu aveam liniștea pe care o am astăzi. Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi, însă regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață”, a mai spus vedeta, conform aceleiași surse.

Citește și Decizia luată de Ilie Năstase și Ioana Simion. Se anunță divorțul anului 2023 în lumea mondenă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...