Brad Pitt, comentariu haios la adresa Prințului Harry. Ce glumă a putut să facă actorul, în public, de față cu Kate Middleton și Prințul William

Diana Radu 04.02.2020, 16:10
Brad Pitt, comentariu haios la adresa Prințului Harry. Ce glumă a putut să facă actorul, în public, de față cu Kate Middleton și Prințul William

Brad Pitt a făcut un comentariu haios la premiile BAFTA, la adresa Prințului Harry, în contextul în care fratele acestuia, Prințul William și soția sa Kate, se aflau în sală. Discursul actorului a fost unul presărat cu mult umor, care a stârnit hohote de râs în rândul celor prezenți la eveniment.

Cum au reacționat Prințul Williams și Kate Middleton, la gluma făcută de Brad Pitt

Deși, nu a putut fi prezent la ceremonie, din cauza unor „obligații de familie”, Brad Pitt a fost suplinit de costarul Margot Robbie, care a citit în locul acestuia discursul de acceptare a premiului. În cadrul celei de-a 73-a gale a British Academy of Film and Television Arts, Brad Pitt a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar cu interpretarea din „Once Upon a Time… in Hollywood”, film regizat de Quentin Tarantino.

brad pitt, gluma, printul william, kate middleton
Cum au reacționat Prințul Williams și Kate Middleton, la gluma făcută de Brad Pitt

Cu toate că nu a fost prezent la decernarea premiilor, Brad Pitt a reușit să stârnească hohote de râs în rândul celor prezenți în sală, datorită glumelor pe care le-a strecurat în discurs, precum cea la adresa prințului Harry. Actorul a făcut o glumă legată de statutul său de bărbat divorțat și singur, pe care a legat-o cu măiestrie de Brexit, dar și de Megxit, chiar dacă Prințul William și Kate Middleton, fratele și cumnata Prințului Harry, se aflau de față…

„Hei, Marea Britanie! Am auzit că tocmai ai devenit single, bine ai venit în club! Îți doresc toate cele bune în privința înțelegerii de divorț!”, a punctat actorul, spre amuzamentul întregii săli.

Punctul culminant al momentului a fost momentul în care Margot Robbie a ridicat trofeul în locul lui Brad Pitt și a spus: „O să-l numească Harry (n.red. arătând înspre trofeu), pentru că are de gând să-l ia cu el în Statele Unite”.

Prințul William și Kate Middleton, care se aflau în sală, s-au amuzat copios și au aplaudat la final discursul transmis de Brad Pitt, prin colega sa Margot Robbie.

Urmăriți Impact.ro și pe