Boala nebănuită de care suferă Thalia: “Mă simt de parcă m-ar călca un autobuz“. Se confruntă cu aceste probleme de ani de zile

Diana Radu 30.01.2020, 16:54
Boala nebănuită de care suferă Thalia: “Mă simt de parcă m-ar călca un autobuz“. Se confruntă cu aceste probleme de ani de zile

Celebra cântăreață de origine mexicană, Thalia se confruntă cu mari probleme de sănătate, chiar dacă nu arată acest lucru. Artista a primit un diagnostic dur din partea medicilor în urmă cu aproximativ 12 ani. Boala de care suferă îi provoacă dureri insuportabile în tot corpul. De ce boală suferă Thalia?

Thalia suferă de o boală cruntă: ”Lupt în fiecare oră a vieții mele!”

Thalia este una dintre cele mai cunoscute celebrități la nivel internațional, iar cântecele sale au ajuns să fie fredonate de fani din toate colțurile lumii. Însă, ceea ce poate mulți nu știu este că artista suferă de o boală numită Lyme, care-i afectează tot corpul și din cauza căreia are dureri insuportabile, deși nu lasă niciodată ca acest lucru să se vadă, ci îl maschează cu un zâmbet larg. Cu toate acestea, Thalia a povestit într-un interviu mai multe despre boala sa.

„Nu mulţi ştiu că în fiecare dimineaţă mă trezesc cu o durere îngrozitoare care se extinde în tot corpul. Mă simt de parcă m-ar călca un autobuz. Lupt împotriva bolii Lyme în fiecare oră a vieţii mele. Sunt unele zile în care mă simt mai bine, în altele mă simt cumplit. Când am noroc, sunt ca nouă!”, a dezvăluit îndrăgita interpretă de origine mexicană.

thalia, boala, cântăreața
Thalia suferă de o boală cruntă: ”Lupt în fiecare oră a vieții mele!”

Ariadna Thalía Sodi Miranda sau Thalia așa cum este cunoscută publicului larg a fost diagnosticată cu această malarie foarte grea în timpul primei sale sarcini. Boala Lyme este, de fapt, o infecție cauzată de o bacterie purtată în general de căpușe. Însă, în ciuda acestei boli, Thalia încearcă mereu să fie optimistă, însă recunoaște că are și zile mai puțin bune.

”Sunt unele zile în care mă simt mai bine, în altele mă simt cumplit. Când am noroc, sunt ca nouă! Am învățat să-mi pun mintea mai presus de corp. Nu contează cum mă simt. În fiecare dimineață mă ridic din pat și îmi încep rutina”, a spus artista.

Thalia este căsătorită din anul 200 cu  producătorul Tommy Mottola, împreună cu care are o fiică și un fiu, Sabrina Sakaë Mottola (12 ani) și Matthew Alejandro Mottola (8 ani). Povestea de dragoste dintre cei doi a luat naștere acum 19 ani

Urmăriți Impact.ro și pe