Bill Gates are COVID-19. Cum se simte fondatorul Microsoft

Stan Filon 11.05.2022, 14:22
Bill Gates are COVID-19. Cum se simte fondatorul Microsoft

Milionarul Bill Gates, cel care a vorbit primul despre pandemie, cu ani înainte ca omenirea să se confrunte cu pandemia de coronavirus, a anunțat recent că a contractat și el temutul virus. Fondatorul Microsoft este vaccinat cu schema completă și a anunțat care este starea sa de sănătate. Omul de afaceri s-a confruntat cu foarte multe critici pe rețelele sociale, de la începutul pandemiei, fiind ținta principală a tuturor conspirațiilor posibile.

Milionarul Bill Gates are COVID-19

Așadar, Bill Gates are coronavirus, anunțul fiind făcut recent. Chiar dacă a reușit să se țină departe de virus în perioada în care milioane și milioane de oameni se infectau, iată că milionarul american a contractat într-un final temutul virus, însă se pare că suferă de varianta omicron, care se știe că nu este la fel de severă precum celelalte tulpini.

„Am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Am simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos”, a scris Bill Gates.

Milionarul Bill Gates are COVID-19
Milionarul Bill Gates are COVID-19

Ținta atacurilor pe internet

Bill Gates a mai spus că este recunoscător pentru că a putut face toate vaccinurile împotriva coronavirusului la timp și are în prezent parte de cele mai bune îngrijiri medicale, scrie Mediafax.

Bill Gates a fost ținta celor mai multe atacuri la persoană, în timpul pandemiei de coronavirus. Internauții l-au acuzat chiar că el ar fi stat la baza declanșării pandemiei de coronavirus, însă a respins de fiecare dată atacurile și a atras atenșia în trecut doar că omenirea nu este pregătită pentru o pandemie.

Bill Gates spunea anului trecut că pandemia ar putea lua sfârșit în 2022 și mai spunea că acest virus va mai apărea izolat, dar vaccinurile și antiviralele vor ajuta la reducerea mortalității COVID-19 în viitor.

„Comunitățile se vor confrunta în continuare cu focare ocazionale, dar vor fi disponibile noi medicamente care ar putea avea grijă de formele ușoare, iar spitalele se vor putea ocupa de restul. Peste câțiva ani, speranța mea este că singurul moment în care va trebui să vă gândiți cu adevărat la virus va fi atunci când vă faceți vaccinul comun împotriva COVID-19 în fiecare toamnă”, mai spunea Bill Gates.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...