Bill Gates a răbufnit. Ce i-a transmis lui Elon Musk întrece orice imaginaţie

Nicu Stan 18.02.2021, 07:56
Bill Gates a răbufnit. Ce i-a transmis lui Elon Musk întrece orice imaginaţie

Bill Gates a răbufnit. Ce i-a transmis lui Elon Musk întrece orice imaginaţie. Ce scandal de ultimă oră a izbucnit între cei doi cei mai bogați oameni ai planetei, citiți în articolul de mai jos.

Bill Gates îl avertizează pe Elon Musk că investește acolo unde nu trebuie. ”N-aș da mulți bani pe o călătorie în spațiu”

Bill Gates nu a mai suportat și a răbufnit. Ce i-a transmis lui Elon Musk întrece orice imaginaţie. Fondatorul Microsoft l-a atacat pe Elon Musk că vrea să ducă oamenii în spațiu, pe când cu acei bani ar putea să facă multe treburi pământești, cum ar fi să cumpere vaccinuri anti-coronavirus.

În comparație cu Jeff Bezos și Elon Musk, Bill Gates nu este atât de interesat să transporte oameni în spațiu. Acesta a spus că nu este un fan al planetei Marte și că omul ar trebui să se concentreze mai mult pe industriile care poluează la greu, într-un podcast de la New York Times și Kara Swisher.

Bill Gates susține că nu rachetele sunt soluția pentru călătoria în spațiu

Ei bine, este important să spunem că ceea ce Elon a făcut cu Tesla este una dintre cele mai mari contribuții (în bine) la schimbările climatice pe care le-a făcut vreodată cineva. Și știi, subestimarea lui Elon nu este o idee bună”, a spus Bill Gates recent, în cadrul unui podcast.

Miliardarul filantrop a adăugat totuși că nu este un fan al expedițiilor în spațiu și și-a subliniat poziția sceptică față de rachete, susținând că nu acestea constituie soluția, potivit CNBC.

Elon Musk este bun la lucruri ușoare

Astfel, fondatorul companiei Microsoft, care în prezent valorează mai mult de 130 de miliarde de dolari potrivit Bloomberg Billionaires Index, a scos o nouă carte, ”Cum să evităm un dezastru climatic”, iar în podcast a spus că trebuie să fim concentrați pe alte lucruri. Sunt probleme mai mari aici pe Terra decât transportul în spațiu, în care investesc cei doi miliardari.

De asemenea, fondatorul Bill Gates a ținut să menționeze faptul că Tesla lui Elon Musk, precum și alte companii asemănătoare, face o treabă grozavă la ”lucruri ușoare, cum ar fi autoturismele”, dar și că trebuie să abordăm industrii mai ”grele” și mai mari pentru a avea un impact asupra climei pozitiv.

Elon Musk nu ar trebui să mai arunce banii pe fereastră

Practic nu facem suficient pentru industriile mari: oțel, ciment, carne. Și, din păcate, lucrurile la care se gândesc oamenii – electricitatea, autoturismele – reprezintă o treime din problemă. Deci, trebuie să lucrăm la celelalte două treimi”, a continuat Bill Gates.

Bill Gates este de părere că ceilalți doi miliardari, Bezos și Musk, își cam bat joc de banii lor investind în călătorii în spațiu. ”N-aș da mulți bani (pe o călătorie în spațiu). Mai bine cumpăr vaccinuri împotriva rujeolei și pot salva o viață cu 1.000 de dolari. Deci orice fac, mă gândesc întotdeauna, OK, aș putea cheltui 1.000 de dolari cumpărând vaccinuri împotriva rujeolei”, a spus Bill Gates în final.

Urmăriți Impact.ro și pe