Bill Gates a anunţat când vor reveni lucrurile la normal. E mai curând decât te aşteptai

Ana Anitoiu 24.02.2021, 08:40
Bill Gates a anunţat când vor reveni lucrurile la normal. E mai curând decât te aşteptai

Bill Gates a anunţat când vor reveni lucrurile la normal. Cofondatorul Microsoft, care s-a vaccinat recent pentru COVID-19 cu serul Moderna, a dezvăluit când se așteaptă ca pandemia de coronavirus să ia sfârșit. El a numit două țări în care se vor putea organiza evenimente majore mai curând decât se așteaptă mulți oameni.

Când crede Bill Gates că vor reveni lucrurile la normal

Bill Gates a dezvăluit recent, într-un interviu pentru El Pais, că pandemia de coronavirus va lua sfârșit în curând. Cofondatorul Microsoft consideră că până în vara anului 2021, se va reveni la normalitate, iar până în anul 2022, două țări vor putea să organizeze evenimente majore.

”Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente majore. Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, a spus Bill Gates.

Bill Gates a anuntat cand vor reveni lucrurile la normal. E mai curand decat te asteptai
Bill Gates

Bill Gates, semnal de alarmă: ”Există un decalaj mare”

În cadrul aceluiași interviu, Bill Gates a spus că există inegalități mari, în privința vaccinării pentru coronavirus, între țările bogate și cele sărace. Cofondatorul Microsoft a precizat că există o diferență considerabilă a cantității de seruri chiar și între statele bogate și cele cu venituri medii.

”În acest moment există un decalaj mare. Cantitatea de vaccin din țările bogate este foarte mare, chiar și în comparație cu țările cu venituri medii precum Brazilia și Africa de Sud, care au suferit foarte mult din cauza epidemiei, dar care continuă să vaccineze într-un ritm lent”, a mai spus Bill Gates.

Bill Gates: ”Pandemia îi face pe oameni să caute răspunsuri simpliste”

De asemenea, Bill Gates a dat un răspuns la o întrebare ce s-a referit la creștere mișcărilor anti-vaccin pe rețelele de socializare, unele persoane acuzându-l că ar fi instrumentat implantarea unor cip-uri odată cu imunizarea.

”Pandemia îi face pe oameni să caute răspunsuri simpliste. Problema devine foarte gravă dacă acest lucru îi face pe oameni să creadă că purtarea unei măști sau administrarea unui vaccin nu este importantă”, a spus cofondatorul Microsoft.

Când se va încheia pandemia de coronavirus, în opinia unui specialist

Opinia lui Bill Gates referitoare la încheierea pandemiei de coronavirus nu este departe de cea a unui specialist în sănătate. Expertul în boli infecțioase elvețian Didier Pittet, directorul Programului de control al infecțiilor și al Centrului de colaborare OMS pentru siguranța pacientului, la Spitalul Universitar din Geneva, Geneva, Elveția, și-a spus părerea.

Potrivit medicului Didier Pittet, data de 18 februarie a acestui an a fost cea de la care s-a așteptat la o revenire treptată la activitățile normale, pe parcursul următoarelor luni. Cât despre sfârșitul pandemiei de coronavirus, specialistul consideră că acesta va avea loc în vara anului 2022.

Bill Gates, avertisment pentru toată lumea

În urmă cu ceva timp, Bill Gates a tras un semnal de alarmă referitor la un alt pericol cu care s-ar putea confrunta lumea. Cofondatorul Microsoft consideră că mai multe zone de pe Pământ vor deveni nelocuibile în următorii ani, pentru că temperaturile ce se vor înregistra acolo vor face viața imposibilă. Mai multe detalii, AICI!

”Zonele ecuatoriale vor deveni nelocuibile, nu vei putea să lucrezi pământul sau să ieşi afară în timpul verii. Dacă mai aşteptăm încă 10 ani nu este la fel de rău ca şi cum aşteptăm 20 sau aşteptăm 30, deoarece temperatura continuă să crească”, a spus Bill Gates.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI