Biletul pe care Costin Mărculescu l-a lăsat în casă acum 4 ani: „Să se ocupe de înmormântare”

Luiza Moldovan 11.06.2020, 13:49

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său din București. Potrivit prietenei sale, Mara Bănică, Costin Mărculescu nu trecea printr-o perioadă bună, dar nu se pune în discuție varianta unei sinucideri. Actorul nu mai fusese văzut de mai multe zile și nici nu a răspuns la ușă, la telefon sau pe rețelele de socializare.

Biletul lui Costin Mărculescu de acum patru ani

Vecinii sunt cei care s-au alertat, după ce o țeavă s-a spart și a provocat inundații. Vecinii s-au alertat și au chemat pompierii. Costin Mărculescu urma să lanseze o carte.

„A murit un prieten, un om cu care am râs foarte mult în ultimii 10 ani. Nu trecea printr-o perioadă bună, dar nu de ieri, de nişte ani de zile.
El avea planuri şi un om care are planuri nu se sinucide. Cel puțin, asta cred eu. Ultima oară, am vorbit în carantină, pe un grup de WhatsApp”, a scris Mara Bănică.

Costin Mărculescu avea probleme netratate cu inima. Atât fosta sa iubită, Cristina, cât și prietena lui, Mara Bănică, a spus că au chemat de multe ori ambulanța când erau cu el. Costin Mărculescu era conștient de posibilul său deznodământ tragic, astfel că lăsase și un bilet în care scria ca de înmormântarea lui să se ocupe Pepe sau Mara Bănică:

„Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică.
Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”. 

Costin se pregătea să lanseze o carte și să plece în America, pentru un proiect
Costin se pregătea să lanseze o carte și să plece în America, pentru un proiect

Planurile de viitor ale actorului

Costin Mărculescu avea planuri de viitor. Urma să plece în America unde ar fi cântat într-un restaurant și despre cartea sa pe care urma s-o lanseze. Pe 21 iunie, Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani.

Cazul lui Costin Mărculescu e investigat și de Poliția Capitalei.

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, se specifică într-un document remis publicității. 

Corpul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost ridicat i transportat la IML, în vederea efectuării necropsiei.

Urmăriți Impact.ro și pe