Bijuteria pe patru roți cu care actorul Florin Zamfirescu se plimbă pe șosea. Achiziția l-a costat scump

Anca Manolica 03.10.2022, 08:06

Florin Zamfirescu a fost surprins de paparazzi zilele acestea, în timp ce se îndrepta spre vila sa din Mogoșoaia. Îmbrăcat elegant, într-o cămașă de culoare albă și un sacou, actorul în vârstă de 73 de ani a atras atenția și cu bijuteria pe patru roți la volanul căreia se afla. Iată despre ce mașină este vorba.

Ce mașină conduce Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți actori de la noi din țară. A muncit o viață pe scena teatrului, dar și în producții cinematografice și tv, iar acum se bucură din plin de roadele efortului său. Celebrul actor deține o vilă cu două nivele în cartierul Mogoșoaia, lângă fosta lui parteneră de viață, actrița Cătălina Mustață, și, mai nou, și-a cumpărat și o bijuterie pe patru roți.

Acesta a fost surprins recent de către paparazzi Click!, în timp ce de îndrepta spre casă, aflându-se la volanul unui autoturism pe care în general o conduc mai mult tinerii. Este vorba despre despre un Suzuki Jimny, de culoare verde. Vezi AICI cum a fost fotografiat actorul.

„Îmi plac mașinile mai tinerești! Ăsta este al doilea an de când am acest autoturism. Am cumpărat-o în perioada în care nu erau interzise aceste mașini din cauza noxelor. Din 2020 este mașina. Am achiziționat-o din Japonia.

Persoana care vindea această mașină mi-a zis că nu mai are cum să o aducă și noul model, el a comandat-o pentru test drive cu ea. Mi-a dat-o mie până la urmă. Am dat 21.000 de euro pe mașină. Nu am luat-o prin rate. Eu nu iau lucruri cu împrumut, nu îmi plac băncile, creditele, dobânzile, nu îmi plac!”, a spus Florin Zamfirescu pentru sursa citată.

Suzuki Jimny
Suzuki Jimny

Actorul se află la cel de-al patrulea mariaj

Actorul din celebrul serial Inimă de Țigan a avut o viață palpitată și atunci când a venit vorba de planul amoros. Acesta a mai fost căsătorit de trei ori până acum și are tot atâtea divorțuri pronunțate. Primul mariaj l-a avut cu mama lui Vlad Zamfirescu, de care a divorțat la 25 de ani. A urmat apoi căsătoria cu actrița Valeria Sitaru, care a durat 12 ani, și din care a rezultat o fată, Ștefana.

Ulterior, a cunoscut-o pe actrița Cătălina Mustață, cu care a fost căsătorit 21 de ani. Divorțul a fost unul scandal, în 2012. Doi ani mai târziu a întâlnit-o pe Daciana Toma, cea cu care este căsătorit în prezent.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...