Florin Zamfirescu a ajuns să petreacă Crăciunul cu fosta și actuala soție. Pe cine a refuzat să invite

Andra Daoud 21.12.2021, 13:24
Florin Zamfirescu a ajuns să petreacă Crăciunul cu fosta și actuala soție. Pe cine a refuzat să invite

Actorul Florin Zamfirescu va avea parte de Sărbători atipice anul acesta și a decis să nu mai împodobească bradul. Va avea, în schimb, musafiri la masa de Crăciun, iar printre ei se numără și una dintre fostele sale soții. Ce membri ai familiei vor lipsi de la mesele de Sărbători și pe cine a refuzat actorul să invite.

Florin Zamfirescu petrece Crăciunul cu actuala și cu fosta soție

Actorul Florin Zamfirescu și soția lui, Daciana Toma, de profesie medic de familie, vor petrece Sărbătorile în casa lor de la Mogoșoaia, unde își vor întâmpina invitații. Printre aceștia se numără și cea de-a doua soție a actorului, Valeria Sitaru, cu care a fost căsătorit timp de 12 ani și care i-a dăruit o fiică, pe Ștefana, în vârstă de 43 de ani acum.

Actorul a dat un interviu, în cadrul căruia a dezvăluit ce planuri are pentru Crăciun și Revelion și cine va lipsi de la mesele de Sărbători din familie. Nepoții săi nu vor fi alături de el în ziua de Crăciun, pentru că vor petrece Sărbătorile la bunicii din provincie.

Daciana se va ocupa ca de fiecare dată de pregătirea bunătăților. Eu sunt un răsfățat pentru că ea e un specialist în bucatarie. Nu face lucruri cantitative, ci calitative. Face mâncăruri bune și elegante.

O să avem niște musafiri importanți, iar musafira noastră principală va fi fosta nevastă, mama Ștefanei, pentru că suntem într-o relație minunatată, și cu actualul ei soț. Noi, bătrânii, am decis să facem împreună. Din păcate, cea din umărul meu (n.r. Cătălina Mustață, cea de-a treia sotie) nu vorbește cu mine. a spus Florin Zamfirescu pentru click.ro.

Florin Zamfirescu a ajuns să petreacă Crăciunul cu fosta și actuala soție. Pe cine a refuzat să invite
Valeria Sitaru, a doua soție a lui Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit de trei ori

Înainte să își cunoască actuala parteneră, pe Daciana Toma, actorul a mai avut trei mariaje. Prima soție era deja însărcinată cu fiul lor, Vlad, atunci când s-au căsătorit. Mariajul nu a durat mult și la doar 25 de ani, Florin Zamfirescu divorța pentru prima dată. A doua soție, Valeria Sitaru, cea care i-a dăruit o fiică, va fi prezentă la masa de Crăciun, pentru că ea și actorul au rămas în relații foarte bune.

Cel mai lung mariaj a fost și cel care nu s-a terminat în termeni amiabili: Florin Zamfirescu a fost căsătorit timp de 21 de ani cu actrița Cătălina Mustață, până în 2012, mai exact, când au decis să divorțeze. Cea de-a treia soție nu îi mai vorbește, după cum a declarat chiar actorul.

Despre cea de-a patra soție, maestrul spune că este o binecuvântare în viața lui și că se simte împlinit și liniștit de când a cunoscut-o. Daciana Toma a devenit partenera lui Florin Zamfirescu în 2014, la doi ani după ultimul divorț, iar după câțiva ani de relație, s-au căsătorit. De profesie medic de familie, actuala soție a actorului l-a ajutat pe acesta să se lase fumat și să ducă un stil de viață sănătos și liniștit.

Florin Zamfirescu a ajuns să petreacă Crăciunul cu fosta și actuala soție. Pe cine a refuzat să invite
Florin Zamfirescu alături de actuala lui soție, Daciana Toma
Urmăriți Impact.ro și pe