Bianca Andreescu n-o mai are ca idol pe Simona Halep. Declarațiile surpriză are sportivei din Canada

Andrei Cezar 23.06.2020, 20:29

Bianca Andreescu are planuri mari în carieră. După accidentarea suferită la Turneul Campioanelor, perioadă de carantină impusă din cauza pandemiei i-a prins bine. A ajutat-o să-și revină complet fără a rata vreo competiție importantă. Încrederea pe care a prins-o în propriile forțe o face să țintească spre locul 1 WTA, dar și spre alte obiective mărețe.

Bianca Andreescu n-o mai are ca idol pe Simona Halep

Sportiva canadiancă de origine română a acordat un interviui pentru CNN în care a vorbit de planurile sale de viitor. Ea a declarat că va da tot pentru a ajunge în istoria tenisului mondial.

„În tot ceea ce fac, dau mereu 150% şi vreau mereu să fiu cea mai bună la asta. Pentru cariera mea de tenis am depus atât de mult efort şi am sacrificat mult, aşa că vreau să fiu cea mai bună.”, a mărturisit Bianca Andreescu pentru CNN.

La doar 20 de ani, Bianca Andreescu este un fenomen deja în tenisul mondial. Sportiva se gândește să o depășească pe Serena Williams la numărul de titluri obținute.

„Vreau să o depăşesc pe Serena şi victoriile ei.

Poate chiar pe Chrissy Evert, cine ştie, și pe Margaret Court… Îmi place să am visuri măreţe, îmi oferă mai multă motivaţie să păşesc pe teren şi să continui să fac ceea ce fac. (…)

Depăşirea acelor jucătoare m-ar face cea mai bună, dar primesc orice are Dumnezeu pentru mine”, a mai spus Bianca Andreescu pentru CNN.

Bianca Andreescu n-o mai are ca idol pe Simona Halep. Declarațiile surpriză are sportivei din Canada
Bianca Andreescu n-o mai are ca idol pe Simona Halep. Declarațiile surpriză are sportivei din Canada

Bianca Andreescu țintește locul 1 WTA

Mânată de o ambiție foarte mare, tânăra sportivă a mărturisit că este determinată să ajungă pe locul 1 WTA.

„100% vreau să ajung pe locul 1 WTA. Oricine îşi doreşte asta. E foarte greu. Nu oricine poate face asta, dar sper că eu sunt una dintre jucătoarele care poate face asta. Sper să ajung pe primul loc WTA”, a mai spus sportiva canadiancă.

Bianca Andreescu are deja un trofeu de Grand Slam în palmares, obținut la US Open în 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe