Bianca Drăgușanu, scandal cu Victor Slav. Ce îi reproşează vedeta fostului său soţ. Are legătură cu Sofia (exclusiv)

Ana Anitoiu, Diana Dumitrache 30.08.2021, 08:51

Bianca Drăgușanu ar fi început un scandal cu Victor Slav. Vedeta i-ar face reproșuri fostului ei soț pe care l-ar vrea altfel în viața fetiței în vârstă de patru ani pe care o au împreună, Sofia Natalia.

Ce o deranjează pe Bianca Drăgușanu la Victor Slav

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, și Victor Slav, în vârstă de 41 de ani, au trăit o poveste de dragoste frumoasă și au devenit pentru scurt timp soț și soție. Acum, cei doi au alte relații, ea cu Gabi Bădălău, iar el cu o tânără discretă, Selina, dar îi unește în cotninuare fiica lor.

În ultima vreme, potrivit unor surse apropiate lor, Bianca Drăgușanu a început să-i facă reproșuri lui Victor Slav. Vedeta ar fi deranjată de faptul că fostul ei soț nu petrece destul timp alături de fiica lui și că nu contribuie financiar suficient la creșterea ei.

”Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin.

Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani.”, au spus surse apropiate celor doi, pentru redacția Playtech-Impact.

Bianca Dragusanu, scandal cu Victor Slav. Ce ii reproseaza vedeta fostului sau sot. Are legatura cu Sofia (exclusiv)
Bianca Dragusanu si Victor Slav

Cum reacționează Victor Slav la atacurile Biancăi Drăgușanu

De cealaltă parte, Victor Slav ar încerca să-și păstreze calmul și să nu intre în conflict cu Bianca Drăgușanu. De altfel, el ar ține legătura mai mult cu mama vedetei, cu care s-ar înțelege foarte bine.

”Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite.

Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legatura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună.”, au adăugat aceleași surse pentru redacția Playtech-Impact.

Bianca Drăgușanu a ajuns la spital după ce a leșinat în baie

Recent, Bianca Drăgușanu a ajuns la o clinică privată după ce a leșinat în baie, la scurt timp după ce se întorsese dintr-o vacanță la malul Mării Negre. Mama ei se afla atunci în casă și a putut să o ajute. Vedeta a explicat că ar fi fost vorba doar despre o cădere de calciu, că avea tensiunea foarte mică și că i-a fost făcută o perfuzie.

”Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie. Eu dorm foarte puțin, cam cinci ore maxim, sunt hiperactivă.

După ce am ajuns acasă, am băutat o grămadă de cafea, știu că ajută la creșterea tensiunii”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Playtech-Impact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...