Bianca Drăgușanu a rămas fără permis de conducere. Greșeala majoră pe care a făcut-o în trafic

Iancu Andreea 11.08.2021, 08:03
Bianca Drăgușanu a rămas fără permis de conducere. Greșeala majoră pe care a făcut-o în trafic

Bianca Drăgușanu a reușit să facă o greșeală majoră în cazul conducătorilor auto și a încălcat legea în trafic. Vedeta nu a mai ținut cont de regulile de circulație și a comis-o. Surprinsă de către un echipaj al Poliției rutiere, Bianca Drăgușanu a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă, având la dispoziție alte metode de a se deplasa, în afară de mașina personală, pe care va trebui să o lase deocamdată pe dreapta.

Cum a rămas Bianca Drăgușanu fără permis de conducere

Euforia pe care o manifestă în plan sentimental pare că îi dăunează frumoasei blondine, care nu a mai ținut cont de regulile de circulație și a făcut o greșeală majoră. Vedeta a fost surprinsă în trafic de un echipaj de poliție chiar în momentul în care încălca legea și astfel polițiștii au decis să treacă peste notorietatea divei blonde și au taxat-o aspru. În urma cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a rămas fără permis de conducere pentru următoarele 30 de zile, alegându-se inclusiv cu o amendă.

Ocupată cu o mulțime de proiecte, îmbinând viața de iubită cu cea de mamă și de femeie de afaceri, Bianca Drăgușanu a reușit să fie exemplul perfect al zicalei „Graba strică treaba”. Se pare că modelul conducea bolidul său de lux atunci când oamenii legii au observat că aceasta încalcă legea. Șoferița a fost observată în trafic cum depășește o coloană de mașini aflată la culoarea roșie a semaforului, pe sensul opuse de mers, în zona strada Grigore Moisil – B-dul Lacul Tei. Potrivit stiripesurse.ro, Bianca Drăgușanu a fost imediat observată de polițiști, care au respectat legea și au sancționat-o pentru încălcarea regulilor. Astfel, vedeta s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile și cu o amendă de 580 de lei.

Bianca Drăgușanu a rămas fără permis de conducere
Bianca, alături de iubitul său, Gabi Bădălău

Blondina se bucură de o relație ca în filme cu Gabi Bădălău. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

După numeroase certuri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au asumat în mod oficial relația. Vedeta și fiul de milionar au fost surprinși recent pe litoral, la un eveniment privat, unde au apărut împreună de mână. În ciuda faptului că iubitul Biancăi nu și-a încheiat deocamdată socotelile cu fost soție, aflându-se încă în proces cu Claudia Pătrășcanu pentru custodia fiilor săi, Bădălău a renunțat la a se mai ascunde și a dat frâu liber sentimentelor.

În urmă cu câteva zile, potrivit spynews.ro, Bianca și Gabi au fost surprinși la mare, împărtășind gesturi tandre la un botez la care au participat. Cei doi îndrăgostiți au fost nedezlipiți unul de altul, și-au spus vorbe la ureche și și-au zâmbit cu subînțeles de nenumărate ori. Se pare deci că povestea lor de dragoste se află deocamdată într-o perioadă de calm.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...