Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna chirurgului plastician. Ce plănuiește să își facă acum vedeta

Redacția IMPACT 27.05.2020, 18:07
Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna chirurgului plastician. Ce plănuiește să își facă acum vedeta

Bianca Drăgușanu plănuiește schimbări majore de look, în această perioadă. Vedeta aștepta la fel multe celebrități de la noi relaxarea măsurilor de stării de urgență pentru a putea apela la priceperea esteticianului. Chiar iubita lui Alex Bodi le-a dezvăluit tuturor cum are de gând să se transforme, dar și când are de gând să facă acest pas.

Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna chirurgului plastician

Bianca Drăgușanu își menține apariția de milioane și a decis că este momentul pentru o nouă intervenție. De aceea, blondina va face o vizită la medicul estetician, pentru o intervenție nebănuită. Este vorba despre un implant la nivel de sprâncene la care vedeta a considerat că trebuie să recurgă. A dezvăluit că va trece prin această transformare după ce le-a împărtășit fanilor și cum a decurs ziua ei la salonul de înfrumusețare.

Bianca s-a filmat în clipele de răsfăț, iar imaginile au ajuns direct pe contul ei de Instagram. Astfel, le-a arătat internauților care o urmăresc în mediul online cum s-a coafat și a anunțat că este gata să meargă la estetician.

Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna chirurgului plastician. Ce plănuiește să își facă acum vedeta
Bianca le-a dezvăluit fanilor că urmează să ajungă iarăși pe mâna plasticianului

Cum plănuiește vedeta să se transforme

Totodată, este cunoscut că vedeta are mai multe intervenții, la care a apelat în timp, pentru a putea să își menține un look de senzație. De aceea, chiar cu puțin timp înainte de divorțul de Alex Bodi, care a avut loc la mijlocul lunii martie, Bianca a apelat iarăși la bisturiul esteticianului. Cu câteva luni în urma, acesta a ales o procedură chirurgicală la nivelul pleoapelor pe care și le-a operat.

În vârstă de 38 de ani, Bianca a ales să își pună în urmă cu câțiva ani și implanturi mamare, fiind foarte atentă la aspectul ei fizic. În urmă cu mai bine de trei ani, aceasta a devenit pentru prima dată și mămică, dar acest lucru nu a împiedicat-o să apeleze în continuare la proceduri de înfrumusețare.

Urmăriți Impact.ro și pe