Dezvăluiri făcute de Bianca Drăgușanu după cazul Margheritei de la Clejani. Ce s-a întâmplat cu fostul ei soț

Iancu Andreea 26.05.2020, 15:21

La nevoie, unele vedete sar în ajutorul celor în dificultate. Având în vedere scandalul în care este implicată Margherita, Bianca Drăgușanu a făcut o mărturisire care pune opinia publică pe gânduri. Vedeta explică de ce fiica lăutarilor de la Clejani ar putea fi nevinovată.

Bianca Drăgușanu, dezvăluire despre Victor Slav

Marga a fost prinsă de Poliție, sâmbătă, după ce provocase un accident de mașină. Potrivit testului efectuat de polițiști, tânăra ar fi consumat heroină. Totuși, explicațiile Biancăi par să dea o altă notă poveștii.

Deși Margherita are un anturaj care o poate influența la consumul de stupefiante, există varianta ca aceasta să fie nevinovată. Frumoasa blondă, Bianca Drăgușanu, a povestit într-o emisiune Xtra Night Show, că și Victor Slav a trăit o astfel de experiență.

Fostul soț al vedetei a fost prins la volan sub influența unor substanțe ilegale anul trecut, în luna septembrie. Deși cazul a fost încheiat, vedeta aduce lămuriri.

Victor a fost în aceeași problemă. A fost în presă, terfelit de toată lumea, că a consumat la volan substanțe interzise. Și-a luat avocat, a dat în judecată Poliția și s-a dovedit, după analize de sânge, făcute în ziua respectivă, că nu a consumat. Acum, se judecă cu organele respective care au dat comunicat și au făcut ce au făcut în presă, povestește blondina în emisiunea lui Dan Capatos.

De asemenea, potrivit spuselor Biancăi, aparatul Test Drug utilizat în cazul lui Victor a avut o eroare. Totuși, nu putem știi cu certitudine dacă și Margherita de la Clejani a fost urmărită de același ghinion.

Marga, înconjurată de un anturaj nepotrivit

Cu toate că poate exista și prezumția de nevinovăție, multe elemente din viața Margheritei ne duc către concluzia autorităților. Chiar și mama vedetei consideră că fiica sa nu se învârte în cel mai potrivit cerc. Astfel că, unul dintre suspecți, este chiar iubitul Margheritei. Acesta pare să fi avut contact cu lumea consumatorilor de droguri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...