Bianca Drăgușanu a vorbit în premieră despre noua sarcină. ”E tot ce mi-am dorit”

Bianca Drăgușanu a vorbit în premieră despre noua sarcină

Bianca Drăgușanu ar avea, din nou, planuri de maternitate, și a spus totul despre acest aspect. Fanii ei au fost cei care au suspectat faptul că Bianca Drăgușanu ar mai vrea un copil.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre noua sarcină

Un gest al cunoscutei blondine a fost cel care i-a pus pe gânduri pe admiratorii ei, convinși că aceasta își dorește încă un copil. Bianca este o figură extrem de cunoscută în showbiz-ul românesc, și chiar daca are parte de tot ce și-a dorit: bani, afacere prosperă, iubit, un copil, aceasta a declarat ca s-ar simți 100% împlinită dacă ar mai avea un copil.

Astfel că, în urmă cu scurt timp, în timp ce se afla la mare împreună cu iubitul ei, Alex Bodi, Bianca a oferit un interviu, în care a recunoscut că dorește să mai aibă nu unu, ci încă doi copii, fiindcă rolul de mamă o completează și o face nespus de fericită.

Bianca Drăgușanu, informații despre o nouă sarcină

„Mai vreau doi copii și vreau să fiu sănătoasă să mă bucur de tot ce am obținut până acum, pentru că am tot ce mi-a dorit vreodată”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru o emisiune tv, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a vorbit în premieră despre noua sarcină

Bianca Drăgușanu a vorbit în premieră despre noua sarcină

După ce a făcut această mărturisire, Bianca a postat pe contul său de Instagram un clip video cu un bebeluș, ca dovadă că iubește foarte mult copiii și că a vorbit serios în interviul menționat.

Însă sarcina nu a fost singurul lucru discutat în ultimul timp de Bianca. Aceasta se gândește serios să apeleze din nou la medicul estetician, și să-și facă o nouă operație estetică, mai precis, o nouă rinoplastie.

„Vreau și eu să-mi fac nasul. Am făcut la un moment dat o ridicare de vârf, dar nu am făcut rinoplastie și eu vreau așa să fie mai mic, mai îngust, tot îi explic lui că nările ar trebui să aibă o formă astronomică. Chiar îmi doresc să-mi fac această rinoplastie”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI