Cum și-a făcut apariția Bianca Drăgușanu în vacanța de lux din Franța. A atras toate privirile! Foto

Diana Radu 27.07.2020, 17:45

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se află într-o vacanță de lux în Franța și par să se înțeleagă mai bine ca oricând. Frumoasa blondină și-a ținut la curent fanii cu poze din călătorie pe pagina sa de Instagram. Fanii au observat imediat că aceasta a optat numai pentru ținute sexy care au atras toate privirile.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au asortat ținutele în vacanța de lux din Franța

După ce s-au împăcat din nou Bianca și iubitul său au plecat în vacanță împreună cu câțiva prieteni. Cei doi au fost surprinși sărutându-se pasional pe tărâm franțuzesc. În plus, pentru a demonstra că se potrivesc, aceștia și-au asortat ținutele din cap până în picioare. Însă, Bianca Drăgușanu a întors toate privirile cu ținutele sexy pe care le-a purtat.

Frumoasa blondină a purtat într-una din zile o rochie bleu cu trenă, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și bustul generos. În plus, Bianca nu a renunțat nici la accesorii. Aceasta a purtat cercei și mai multe brățări. Nici Alex Bodi nu s-a lăsat mai prejos și a purtat o pereche de pantoloni de aceeași culoare cu rochia Biancăi. Fanii au apreciat imediat gusturile celor două vedete în materie de haine, dar și faptul că sunt o perche reușită.

bianca dragusanu, alex bodi, vacanta de lux
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au asortat ținutele în vacanța de lux din Franța

Bianca Drăgușanu iubește sezonul cald și vacanțele de lux

Vedeta adoră să fie în centrul atenției și nu ezită să-și etaleze trupul lucrat la sală, dar și în cabinetele medicilor esteticieni. Drept dovadă fiind faptul că Bianca postează destul de des poze provocatoare pe Instagram cu ea care pun pe jar imaginația bărbaților.

Mai mult, de când a venit vara blondina se pozează tot mai sexy și mai des în costum de baie. Potrivit acesteia vara este sezonul său preferat. Așa că nu e de mirare că după escapada pe litoralul românesc, aceasta a optat din nou pentru un sejur la mare, însă de data aceasta peste hotare.

„Iubesc vara, iubesc  arăt impecabil și asta  motivează  fac zilnic diverse activități pentru starea mea de bine”,a scris vedeta pe pagina de Instagram, în urmă cu câteva zile.

Urmăriți Impact.ro și pe