Mihai Bendeac, în lacrimi, pe platourile de filmare de la Antena 1. Ce veste a primit juratul iUmor

Ioana Nechifor 13.09.2019, 13:35
Mihai Bendeac, în lacrimi, pe platourile de filmare de la Antena 1. Ce veste a primit juratul iUmor

Mihai Bendeac și-a luat prin surprindere colegii de la iUmor! Juratul emisiunii de la Antena 1 a izbucnit în plâns pe platourile de filmare, lăsându-i pe toți fără cuvinte. Ce s-a întâmplat cu actorul și de la ce a pornit totul, precum și alte detalii despre noul sezon al show-ului de umor de la Antena 1, în materialul următor!

Bendeac, în lacrimi, în văzul tuturor

Momente incredibile pe platourile de filmare de la Antena 1, care i-au adus lacrimi pe obraz juratului de la iUmor, Mihai Bendeac.

Imaginile vor putea fi văzute de telespectatori în sezonul 7 al emisiunii, care va debuta, vineri, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Așadar, show-ul revine cu o surpriză de proporții nu doar pentru telespectatori, ci și pentru cei trei jurați. Spre exemplu, Mihai Bendeac va rãmâne pur şi simplu fãrã cuvinte atunci când pe scena iUmor îşi va face apariţia…Mr Bean.

Venit tocmai din Italia, Arnaldo Mangini îi va cuceri pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac.  acesta din urmã declarând la finalul reprezentaţiei concurentului: „Nu am trãit o asemenea bucurie la iUmor, mã bucuram din tot sufletul meu. Nu îmi aduc aminte când am fost atât de fericit, pur şi simplu!”, declară Bendeac la sfârșitul reprezentanției oferite de sosia lui Mr Bean.

Momentul de la iUmor l-a făcut pe Bendeac extrem de fericit. Juratul, în lacrimi, în noul sezon
Momentul de la iUmor l-a făcut pe Bendeac extrem de fericit

Mărturisirile lui Bendeac nu se opresc însă aici. „Este pentru prima datã când sunt extrem de curios sã mã uit la imaginea asta, sã vãd cum arãt eu când sunt foarte, foarte fericit!”, a mai spus juratul de la Antena 1.

Ce surprize aduce noul sezon iUmor

Momentul artistic oferit de Mr Bean a reușit să-i impresioneze și pe ceilalți jurați.

„Numãrul a fost extraordinar. A fost unul dintre cele mai frumoase şi distractive momente de umor din aceastã emisiune!”, a spus Cheloo.

Nici pe Delia nu a lăsat-o indiferentă: „Momentul a fost fabulos!”.

Ce a pregătit sosia lui Mr Bean, la debutul celui de-al şaptelea sezon iUmor, telespectatorii vor putea urmãri vineri seara, de la 20:00, la Antena 1.

Delia, Cheloo și Bendeac revin, vineri seara, cu sezonul 7 iUmor la Antena 1. Ce surprize aduce emisiunea
Delia, Cheloo și Bendeac revin, vineri seara, cu sezonul 7 iUmor la Antena 1

În această ediție, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul şapte, în fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cei şase câștigători de până acum ai emisiunii iUmor, de la Antena 1, sunt:

  1. Vlad Grigorescu (sezonul I)
  2. Maria Popovici (sezonul al II-lea)
  3. Doina Teodoru (sezonul al III-lea)
  4. Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea)
  5. Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea)
  6. Irena Boclincã (sezonul al VI-lea)
Urmăriți Impact.ro și pe