Becali, la un pas să bată palma pentru transferul-vedetă. Ce suma e pregatit să dea în iarnă

Andrei Cezar, Mihai Roșoiu 15.12.2021, 18:00
Becali, la un pas să bată palma pentru transferul-vedetă. Ce suma e pregatit să dea în iarnă

Gigi Becali este pregătit să bată palma pentru transferul unul unuia dintre cei mai promițători jucători din Liga 1. În iarnă, David Miculescu (20 de ani) de la UTA Arad ar putea ajunge sub comanda lui Toni Petrea, însă suma cerută de arădeni este prea mare, consideră finanțatorul roș-albaștrilor. Becali a făcut deja o primă ofertă pe care oficialii de la UTA au refuzat-o.

Gigi Becali, aproape de un transfer important la FCSB

Patronul echipei FCSB a făcut o ofertă de jumătate de milion de euro în schimbul lui David Miculescu, însă a fost refuzat de conducătorii clubului arădean care au declarat că jucătorul nu poate pleca pe o sumă mai mică de un milion de euro.

Becali nu acceptă să mărească suma și așteaptă ca arădenii să se răzgândească.

Dacă ei revin mâine și mă sună, imediat spun da! Au zis că nu discută fără un milion, dar nu putem așa. Sunt jucători tineri, nu toate transferurile se confirmă. 500.000 de euro e ceva, un milion e altceva”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

În urmă cu două zile, managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a făcut o declarație cu subînțeles despre un eventual transfer al extremei drepte a arădenilor: „Noi am propus 500.00 de euro. Oferta a fost făcută. Clepsidra e pe masă, iar contractul se scurge. Miculescu mai are un an și jumătate cu UTA. Noi nu putem crește oferta, doar putem să o scădem.”

Becali, interesat și de Nicolae Păun de la Sepsi

David Miculescu nu este singurul jucător pe care Gigi Becali apus ochii. Pe radarul patronului a intrat și Nicolae Păun, jucătorul celor de la Sepsi OSK. Latifundiarul spune însă că nu a făcut o ofertă oficială până acum.

Păun e un jucător interesant, mie-mi place de el. Are agresivitate, dar îl mai studiem, nu a intrat pe lista finală. Nu e o chestiune certă, altfel sunam, dar din moment ce nu am cerut negocierea, înseamnă că nu suntem convinși 100% că îl vrem.”, a spus latifundairul din Pipera.

Oficialii covăsnenilor au confirmat interesul lui Gigi Becali pentru jucătorul lor, însă nu ar fi de acord ca Păun să părăsească echipa la mijlocul campionatului. Totuși, președintele clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, Attila Hadnagy, recunoaște că nu ar spune nu unei oferte „bune”.

Pe noi, domnul Gigi Becali nu ne-a contactat direct, dar s-au intereat de Nicolae prin impresarul Florin Vulturar. Pe noi ne bucură, înseamnă că avem jucători buni, dacă patronul de la FCSB se interesează de ei. Nu este primul, probabbil nu va fi și nici ultimul. A mai mers acolo Dumiter.

Dacă ar fi să spun acum dacă e sau nu de vânzare, aș spune nu. Cel puțin până în vară. Dar, la fel de adevărat e că o ofertă bună nu ar putea fi refuzată. Până nu vedem o ofertă concretă, nu putem comenta. O să vedem ce se va întâmpla la iarnă”, a spus Attila Hadnagy, pentru GSP.ro.

Deian Sorescu, oprit de Rednic în drumul spre FCSB?

Un alt jucător pe care FCSB l-ar putea cumpăra în această iarnă este Deian Sorescu. Extrema stângă a celor de la Dinamo a fost dorit și în vară de Gigi becali, însă oficialii „câinilor” nu au acceptat ofeta de 700.000 de euro făcută atunci de patronul vicecampioanei.

Mircea Rednic a anunțat că Deian Sorescu este de vânzare, însă a recunoscut că preferă ca jucătorul său să meargă la club din străinătate și nu la marea rivală FCSB. Prețul fixat pentru jucătorul de 24 de ani este de un milion de euro plus 20% dintrul viitor transfer.

Am discutat marți cu Sorescu. Nu mi-am pierdut răbdarea cu el. E un jucător foarte bun, poate face diferența. A trecut printr-o perioadă grea. Am înțeles că au fost două oferte în trecut, cu un contract bun pentru el. Nu știu dacă sunt oferte acum. La club nu a venit nicio ofertă oficială.

Azi se dă mandat pentru două echipe din campionate europene bune. Există interes. E un jucător bun. Suma e de 1 milion de euro și 20% dintr-un viitor. Merită banii ăștia. E jucător polivalent. Poate juca fundaș dreapta, mijlocaș dreapta și mijlocaș stânga. Nu mi-aș dori să plece în Liga 1.”, a spus Mircea Rednic în cadrul conferinței de presă dinaintea jocului cu CS Mioveni, de joi.

Urmăriți Impact.ro și pe