Bătaie în trafic între șoferi, surprinsă în București și Cluj-Napoca. De la ce a pornit scandalul VIDEO

Cătălina Burghelea 20.12.2021, 06:23
Bătaie în trafic între șoferi, surprinsă în București și Cluj-Napoca. De la ce a pornit scandalul VIDEO

Deși toată lumea este îndemnată să fie mai bună și mai darnică în perioada sărbătorilor de iarnă, iată că haosul din trafic îi scoate din sărite pe șoferi. Bătaia și scandalul în trafic par să fie un obicei care nu este alungat nici măcar de spiritul Crăciunului care se apropie. Două astfel de incidente au fost surprinse în Capitală și Cluj-Napoca. De la ce a pornit cearta?

Spiritul sărbătorilor de iarnă nu-i face pe unii mai buni

Am intrat în ultima săptămână premergătoare Crăciunului, însă asta nu înseamnă că spiritele s-au potolit în trafic. Din cauza aglomerației din aceste zile, când toată lumea face cumpărături și aleargă după cadourile pentru cei dragi, nervii sunt întinși la maximum pe străzile unde se circulă bară la bară, în marile orașe ale României. Nu de puține ori ori, conducătorii auto își împart pumni și picioare în trafic. Două astfel de incidente au avut loc recent în București și Cluj-Napoca.

Și-au împărțit pumni și picioare în trafic

Este adevărat că între cele două orașe există o distanță de 454 de km, cu toate acestea, aglomerația în trafic este aceeași. Doi șoferi nervoși și-au împărțit pumni și picioare în văzul tuturor, în Capitală. Conflictul a avut loc într-o intersecție de pe bulevardul Basarabia, o zonă intens circulată.

De la ce a pornit conflictul în Capitală

Totul ar fi pornit după ce unul dintre conducători auto l-ar fi claxonat pe celălalt pentru că bloca drumul spre dreapta. Cel atenționat și-a abandonat autoturismul și a sărit la bătaie. În încăierare, unul dintre ei a căzut la pământ și a fost lovit de un alt autovehicul. Scandalul a fost aplanat abia când au intervenit alți șoferi.

Poliția Rutieră s-a autosesizat după imaginile apărute în spațiul public, iar acum îi caută pe bătăuși. Dacă vor fi identificați, cei doi vor fi cercetați pentru loviri și alte violențe. Nu este exclus să li se întocmească dosar penal. 

Și în Cluj-Napoca a fost bătaie între șoferi

Și în Ardeal, unde se spune că oamenii sunt mai calmi, doi tineri s-au luat la bătaie în trafic, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Cearta a pornit în urma unei ciocniri între două mașini, una condusă de un tânăr de 27 de ani, iar cealaltă, de un bărbat de 70 de ani.

Un tânăr care a vrut să aplaneze scandalul s-a trezit în mijlocul scandalului

Conducătorul auto mai tânăr a iesit din autoturism și s-a luat la ceartă cu șoferul celuilalt autovehicul. Un alt șofer, în vârstă de 33 de ani, care a văzut totul, a intervenit pentru a aplana conflictul. Doar că cei doi tineri s-au luat la bătaie în mijocul străzii și au blocat ciculația până când au sosit oamenii legii la locul incidentului. Niciunul dintre cei implicați în scandal nu au depus vreo plângere, potrivit Digi24.

Incidentul a avut loc în jurul prânzului, din care ar fi rezultat doar pagube materiale. După ce şi-au împărțit pumni, unul dintre bătăuși a dat cu piciorul în maşina celuilalt. Imediat după ce a văzut că i-a lovit autoturismul, l-a alergat pe vinovat prin parcarea unui bloc, pentru că i-a avariat mașina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...