Bătaie în trafic, între doi conducători auto, la mai puțin de 100 de metri de sediul Poliţiei Vâlcea VIDEO

Alexandrina Toader 11.03.2021, 10:28
Bătaie în trafic, între doi conducători auto, la mai puțin de 100 de metri de sediul Poliţiei Vâlcea VIDEO

Bătaie în trafic, între doi conducători auto. Bătaie în plină stradă în urma șicanării în trafic la Râmnicu Vâlcea. Un șofer a forțat ușa mașinii unui alt conducător auto și l-a lovit pe acesta. Imaginile scandalului au fost postate pe o rețea de socializare.

Bătaie în trafic, între doi conducători auto

În imagini se vede foarte clar cum un șofer, vine în dreptul mașinii unui alt conducător auto și încearcă să deschidă ușa cu forța. Reușeșete să deschidă portiera autoturismului și îl lovește pe celălalt participant la trafic, chiar în mașina lui. Îi alică mai multe lovituri cu pumnul. Acesta încearcă să se apere, dar șoferul agresiv continuă să lovească și aproape intră peste el în mașină.

La un moment dat se vede cum apar și alți oameni care se aflau în zonă și intervin să aplaneze conflictul. Toată scena a fost surprinsă pe camerele montate pe un alt autovehicul aflat în trafic. În urma apariției imaginilor în spațiul public, Poliția a anunțat că a declanșat o anchetă.

Bataie in trafic, intre doi conducatori auto
Bataie in trafic

În urma imaginilor apărute în spaţiul public, în care doi şoferi, care se deplasau la volanul maşinilor lor, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Lenin Sud, au avut o altercaţie in trafic, soldată cu lovirea unuia dintre ei, facem următoarele precizări: în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 03 februarie a.c., a fost înregistrată o plângere penală în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, aflată în lucru la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, depusă de bărbatul care ar fi fost agresat fizic.

Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. De asemenea, există în lucru, la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea, o petiţie depusă de celălalt şofer care sesizează că ar fi fost şicanat în trafic. Se fac verificări, urmând a se lua măsurile legale în ambele sesizări, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea.

Potrivit unui martor incidentul a a avut loc într-o zonă apropiată de Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea, iar bărbatul agresiv ar fi angajat al Curții de Conturi. În plus, pe una dintre rețelel de socializare, un participant la trafic a comentat în privinţa celor întâmplate.

Bărbatul din maşina vişinie este un pericol în trafic. Am mers în spatele lui de la Căzăneşti până în oraş, când l-am depăşit. Era să facă praf mai multe maşini, cât şi pe mine şi pe domnul care îl agresează. Normal, domnul cu maşina neagră nu trebuia să apeleze la violenţe, a spus acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe