Bătaie în Kaufland România. Ce ofertă banală a luat mințile clienților, s-au călcat în picioare

Stan Filon, Ana Anitoiu 31.05.2023, 13:07
Bătaie în Kaufland România. Ce ofertă banală a luat mințile clienților, s-au călcat în picioare

A fost bătaie într-un magazin Kaufland din Giurgiu, acolo unde a fost expusă o promoție care le-a luat mințile oamenilor. Zeci de clienți s-au așezat la coadă încă de la ora 6 dimineața, deși magazinul deschidea la ora 7:30! Când s-au deschis ușile, a fost prăpăd!

Bătaie în Kaufland România pe un produs banal

Așadar, promoție nebună într-un magazin Kaufland din Giurgiu! Zeci de oameni s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a profita de oferta magazinului respectiv, așa că s-au așezat la coadă încă de la ora 6 dimineața, deși magazinul deschidea la ora 7:30.

Au mai fost promoții, iar oamenii s-au îmbrâncit să prindă ulei mai ieftin sau carne, dar niciodată nu a mai fost înregistrată o astfel de îmbulzeală la o ofertă pentru…lumânări! Imediat cum s-au deschis ușile magazinului, giurgiuvenii au luat cu asalt magazinul, disperați să cumpere lumânări la reducere.

Bataie in Kaufland Romania. Ce oferta banala a luat mintile clientilor, s-au calcat in picioare
Bataie in Kaufland Romania. Ce oferta banala a luat mintile clientilor, s-au calcat in picioare

Se apropie Sâmbăta Morților

Scenele parcă au fost rupte din Statele Unite ale Americii, unde americanii se calcă în picioare de Black Friday, când chiar sunt reduceri uriașe, dar nu la lumânări, ci la electrocasnice, telefoane, jocuri sau alte produse care de obicei sunt foarte scumpe.

Martorii oculari i-au filmat pe giurgiuvenii care s-au îmbrâncit și care au dat din coate pentru a prinde lumânările la preț redus, iar imaginile au ajuns pe internet, unde au lăsat cu gura căscată mii de persoane. Dorința arzătoare a giurgiuvenilor de a cumpăra lumânări la preț redus poate fi cumva justificată de apropierea Sâmbetei morților?

Creștin ortodocșii se pregătesc să prăznuiască Sâmbăta morților sau Moșii de vară. Moșii de vară este o rânduială a Bisericii Ortodoxe Române în care în sâmbăta dinaintea Rusaliilor se face pomenirea celor trecuți la cele veșnice.Ei bine, de această sărbătoare se împarte orez cu lapte și cireșe. Se mai obișnuiește să se dea de pomană ceapă verde şi usturoi, pentru ca în grădina casei să rodească tot ce au semănat gospodarii. Pentru a fi primită pomana, credincioșii aprind și o lumânare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...