Produsele pentru care românii se vor înghesui la Kaufland. Au reduceri uriașe. Se găsesc la raft începând de astăzi

Anca Manolica 12.12.2022, 11:51
Produsele pentru care românii se vor înghesui la Kaufland. Au reduceri uriașe. Se găsesc la raft începând de astăzi

Kaufland este unul dintre marile lanțuri de magazine preferate ale românilor. Retailerul vine săptămânal cu zeci de oferte de nerefuzat, pentru toate buzunarele. Așadar, clienții vor avea din nou acum motive pentru a merge la cumpărături! Ce produse au intrat începând de astăzi, 12 decembrie la reducere.

Produsele pentru care românii se vor înghesui la Kaufland

Catalogul Kaufland aduce în fiecare săptămână cel puțin un motiv de bucurie pentru clienții lanțului de magazine. Produsele sunt accesibile tuturor buzunarelor și oricine poate găsi tot ce își dorește, de la alimente până la articole vestimentare și electrocasnice, iar clienții se „bat” de fiecare dată pentru a pune mâna pe ele.

În această săptămână, retailerul german propune cumpărătorilor o serie de articole utile în orice bucătărie, mai ales în contextul sărbătorilor care se apr0pie. Așadar, produsele care intră în oferta Kaufland de luni, 12 decembrie, sigur le vor fi de folos gospodinelor care se vor întrece în cele mai gustoase preparate de Crăciun.

Ce produse se află deja la raft

Acum, că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, retailerul vine cu o mulțime de oferte la prețuri accesibile. În prezent, magazinul are disponibile multe instrumente folositoare în bucătărie.

Mai exact, este vorba despre: tigaie grill (139 de lei), tigăi în diferite dimensiuni (cu prețuri ce pornesc de la 84,99 lei), oală cu capac în diferite dimensiuni, cu strat antiaderent, (cu prețuri pornind de la 129 de lei), friteusă cu aer cald putere 1300 W (299 de lei), mixer cu bol 1000 W (399 de lei) sau mixer de mână putere 400 W (84,99 de lei).

De asemenea, la prețuri foarte bune poți să găsești și set de 4 cuțite (99 lei), prăjitor de pâine 1000 W (109 lei), oală sub presiune 9 L (89,99 lei). Vezi întregul catalog de oferte disponibile de luni, 12 decembrie, AICI.

Oferte Kaufland
Oferte Kaufland

Kaufland dă vouchere de 500 de lei

Lanțul de magazine de la care milioane de romani cumpără anual zeci de milioane de produse, vine cu un concurs pentru toți clienții fideli. Ei bine, Kaufland a hotărât să dea o nouă șansă celor care cumpără din magazinele lor, aceștia având posibilitatea de a câștiga vouchere de cumpărături în valoare de 500 de LEI fiecare.

Retailerul le-a cerut clienților să participe la această promoție într-un mod foarte simplu. Aceștia trebuie să acceseze pagina oficială de Facebook a Kaufland România și să lase un comentariu la postarea în care este anunțat concursul. Ei trebuie să eticheteze o persoană pe care ar plimba-o în coșul de cumpărături prin Kaufland!

Citește și: Cum a ajuns Smiley casier la Kaufland. A vândut la magazin timp de două ore

Concursul se încheie pe 15 decembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 28-30 decembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...