Bărbatul Gemeni – cum să citești două fețe deodată și să nu te lași mințită de el

Daria Petrescu 24.10.2020, 09:05
Bărbatul Gemeni – cum să citești două fețe deodată și să nu te lași mințită de el

Bărbatul Gemeni este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale. Mereu în căutarea fericirii și a libertății, este destul de greu să îi intri în grații. Pentru a face parte din viața lui, trebuie mai întâi să îl cunoști foarte bine. Are o gândire pozitivă și este considerat un aventurier. Iubește libertatea și ar trebui să nu te gândești vreodată să îl schimbi. Sigur, acest nativ are foarte multe calități, însă trebuie să fii atentă. Iată cum să citești două fețe deodată și să nu te lași mințită de el.

Bărbatul Gemeni este foarte atrăgător

Pentru el infidelitatea nu este „fructul interzis”. Flirturile si aventurile de natura amoroasa fac parte din viața lui. Gemenii cuceresc cu ușurință, însă consideră că o relație serioasă le-at putea răpi libertatea. Pentru asta devine destul de reținut.

Sunt plini de viață

Le place aventura și provocările, așa că nu se prea dau înlături de la nimic atunci când vor să experimenteze ceva. Au prieteni mulți și au darul de a capta atenția celor din jur foarte rapid. Este întotdeaua privit cu interes.

Bărbatul Gemeni este un aventurier
Bărbatul Gemeni este un aventurier

Nativul din zodiac Gemeni are o gândire pozitivă, este innocent și pus pe joacă. Are un suflet de copil, dar se teme de emoțiile pe care le simte și nu le cunoaște. Gemeni pot avea două personalităţi distincte, manifestându-le când pe una, când pe cealaltă, în funcţie de nevoi. se poate să îşi schimbe starea de spirit foarte uşor, şi să pară că are chiar toane.

Gemenii au nevoie de atenție

Pentru a descoperi cele două fețe ale Gemenilor, trebuie să îi cunoaștem foarte bine. Aici vorbim de bărbați. Bărbatul Gemeni este profund, iar dacă ajungem să rezonăm cu el, îi putem afla și cealaltă parte, mai puțin vizibilă.

Pentru că au o personalitate schimbătoare, este o adevărată provocare să știi mereu ce își dorește și să te adaptezi la felul lui de a fi.  Uneori şi pentru ei poate fi destul de dificil să asimileze cele două personalităţi date de dualitatea din propria personalitate.

Iubirea şi relaţiile de dragoste ale bărbatului Gemeni

Bărbatul Gemeni este destul de instabil emotional. Îi place să iasă cu femei, să le cunoască și să le curteze. Se îndrăgostește greu, iar dacă o face, s-ar putea să nu dureze atât cât te așteptai. Îi plac femeile spontane și cele care știu să îl surprindă.

În acest fel ai șanse mari să stai cât mai mult timp lângă el. Trăiește prezentul și nu prea îi place să facă planuri, chiar fiind vorba și de o vacanță. De o familie, nici nu poate fi vorba.

Acest nativ cântărește foarte bine situația în care se află. Atunci când ia anumite decizii, se poate răzgândi foarte ușor. Starea lui instabilă poate deranja, așa că trebuie să fii pregătită pentru orice.

Partenera ideală trebuie să fie sociabilă

Partenera bărbatului Gemeni poate avea îndoieli în privința acestuia. Și asta pentru că nu va știi dacă îl cunoaște cu adevărat sau o va surprinde cu ceva nou.

Prin inteligenţa şi umor lui, îi este destul de uşor să flirteze şi să atragă partenere. Din cauza naturii sale duale, partenera poate avea impresia că are doi iubiţi.

Drept urmare, trebuie să te gândești serios dacă porneși la drum cu bărbatul Gemeni. Dacă este suficient de răbdătoare, poți trăi momente spectaculoase lângă acesta. Înainte de a lua o decizie, încearcă să îi cunoști cele două fețe, pentru ca mai târziu s fii pregătită să iei inițiativă.

Urmăriți Impact.ro și pe