Bărbatul cu care Andreea Bălan trebuia să se căsătorească, de fapt. Vedeta a fost logodită înainte de a-l cunoaște pe Keo

Narcisa Tomulescu 26.03.2023, 22:31

Andreea Bălan le-a făcut pe toate în viață. Are o carieră solidă, este iubită de public și are două fetițe minunate din relația cu actorul George Burcea. Cu acesta din urmă s-a căsătorit după ani buni de relație, pentru a divorța apoi, după numai câteva luni de la nuntă. Relația ei cu Keo a fost, de asemenea, de notorietate, însă puțini știu că, înainte de a forma un cuplu cu cunoscutul artist, Andreea Bălan a fost la un pas să se mărite cu un alt bărbat.

Cu cine a ajuns Andreea Bălan la un pas de nuntă

Andreea Bălan este o prezență constantă pe micile ecrane, ca jurat la Te Cunosc de Undeva și, în ultimele luni, în calitate de concurentă la America Express. Finalistă a show-ului de supraviețuire de la Antena 1, Andreea Bălan își ține mereu fanii la curent cu schimbările din viața ei și nu a făcut un secret nici din momentele fericite, nici din cele mai puțin plăcute prin care a trecut.

Ajunsă la o maturitate personală și profesională, Andreea Bălan abia dacă mai amintește de puștoaica din Andre sau de artista care s-a reinventat și și-a construit o frumoasă carieră solo.

„Ruperea” Andre a fost un nou început

După ce nu a mai format un duet pe scenă cu Andreea Antonescu, partenera sa de la America Express, Andreea Bălan s-a concentrat pe cariera de solistă, dar și pe viața personală. A format un cuplu vreme de mai mulți ani cu Keo, cunoscut compozitor, producător și cântăreț. Deși toată lumea aștepta ca ei să facă până la urmă pasul spre întemeierea unei familii, acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar relația s-a încheiat cu scandal, din cauza infidelității.

Relația Andreei Bălan cu Keo a fost una de notorietate

Înainte de Keo, Andreea Bălan a fost, însă, logodită cu un alt bărbat celebru, iar de acest lucru puțini au știut sau își mai amintesc. Au vorbit despre întemeierea unei familii și lucrurile păreau să  meargă excelent între ei, dar apoi lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

Cu cine ar fi putut ajunge Andreea Bălan la altar

Andreea Bălan avea 20 de ani când s-a logodit prima oară. Alesul ei a fost Teo Păcurar și, deși relația părea una serioasă, s-au separat după doar doi ani.

Teo Păcurar făcea și el parte din industria muzicală din România, în calitate de compozitor. Motivul despărțirii a fost unul serios, iar relația lor nu ar mai fi putut continua din acel punct. Andreea Bălan și Teo Păcurar au format un cuplu din 2004, până în 2006.

Povestea lor de iubire s-a încheiat atunci când cei doi nu păreau să mai aibă o viziune comună. În timp ce fosta jumătate a trupei Andre își dorea să continue cariera artistică, mai ales că voia să aibă succes și solo, Teo a decis să se țină departe de lumina reflectoarele și de prim planul showbiz-ului românesc. Tânărul compozitor voia să se stabilească la Bistrița și să își întemeieze o familie, în timp ce prioritățile Andreei Bălan erau cu totul altele. Cei doi au încheiat în termeni buni relația și au rămas prieteni.

„Teo şi-a dorit foarte mult să-şi întemeieze o familie, să avem copii, să ne mutăm împreună la Bistriţa, la părinţii lui şi, dacă iniţial am fost de acord, am realizat totuşi că nu sunt pregătită pentru a avea o familie şi am ales să-mi văd mai departe de cariera mea. Cu Teo am rămas foarte buni prieteni”, mărturisea Andreea Bălan la ceva timp după despărțire.

După numai un an de la despărțirea de Andreea Bălan, Teo Păcurar chiar și-a văzut visul cu ochii. A cunoscut-o pe Cristina, cu care s-a și căsătorit și cu care are în prezent trei copii.

Urmăriți Impact.ro și pe