Ipostaze îndrăznețe la America Express. Cum au fost surprinse Andreea Antonescu și Andreea Bălan în timpul unei probe: „Unul dintre cele mai rușinoase momente”

Andrei Simion 22.03.2023, 08:53

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost surprinse în ipostaze îndrăznețe în timpul unei probe din cadrul reality show-ului America Express. Cele două vedete, care au atras privirile tuturor localnicilor, au spus că au trăit unul dintre cele mai rușinoase momente din carierele lor.

Cum au fost filmate Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atras toate privirile tuturor localnicilor și turiștilor care se aflau în preajma lor în timpul unei probe dificile. Concurenții s-au îmbrăcat în costume de baie și au intrat într-un mic lac de nămol aflat în vârful unui vulcan, urcând de mai multe ori niște scări. Provocarea a fost să adune cât mai mult nămol pe corp și să îl depună într-o găleată.

Astfel, cele două vedete, care sunt recunoscute pentru frumusețea lor, au fost în centrul atenției și au fost ajutate de turiștii prezenți acolo, ca să se descurce repede.

„Eram într-unul dintre cele mai rușinoase momente din carierele noastre, vom renega acest episod. Nu am fost noi, a fost o altă latură mai disperată a noastră, care își dorește să câștige”, și „Nu ne-am dezbrăcat la piele pentru că ne-am dat seama că dacă avem mai multe haine pe noi, putem să luăm mai mult nămol”, au spus vedetele care au devenit cunoscute cu trupa Andre.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat ultima imunitate din emisiune
Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express

Alți concurenți de la America Express, despre probă

Concurenții Cătălin Bordea și Nelu Cortea au observat cât de multe priviri au primit Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timpul acestei probe. Toți localnicii se uitau la cele două în timp ce luau nămolul de pe ele și îl depuneau în găleată.

În plus, Nelu Cortea a spus că nu s-a așteptat la o astfel de probă în competiție. „Cum să te gândești să umpli nămolul după tine să umpli o găletă?!”, a reacționat el.

„Când m-am dezbrăcat primul meu gând a fost: Cum aduc eu nămol? Eu am slăbit vreo 7 kilograme în competiție”, a spus și coechipierul său, Cătălin Bordea.

Actrița Doina Teodoru s-a bazat pe partenerul ei, chef Cătălin Scărlătescu: „M-am gândit că avem un superavantaj pentru că îl am aici pe Cătălin lângă mine, avem o suprafață mai mare pe care să o umplem cu noroi și m-am gândit că o să terminăm repejor misiunea”. Celebrul bucătar a spus, la rândul său, că pentru el a fost foarte ușor, deoarece a crescut la Techirghiol, unde se dădea adesea cu nămol.

Urmăriți Impact.ro și pe