Bărbatul celebru și însurat care a abordat-o pe Bianca Drăgușanu. Dezvăluirea vedetei care i-a uimit pe mulți oameni acum ceva vreme

Ana-Maria Tudor 11.08.2023, 15:33
Bărbatul celebru și însurat care a abordat-o pe Bianca Drăgușanu. Dezvăluirea vedetei care i-a uimit pe mulți oameni acum ceva vreme

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a primit avansuri de la un bărbat celebru. Într-un interviu în cadrul emisiunii „Teo Show”, Bianca Drăgușanu a fost întrebată cum se numește bărbatul care a încercat să-i intre în grații deși el era căsătorit.

Cine este bărbatul care i-a făcut avansuri fostei asistente TV

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, unde i-au fost adresate diverse întrebări. Frumoasa blondina a afirmat că nu intenționează să dezvăluie numele bărbatului, dar totuși a furnizat suficiente detalii astfel încât audiența să deducă rapid cine este bărbatul care a dorit să aibă o relație cu ea.

Bianca Dragusanu isi face o operatie estetica neasteptata
 

Citește și: Ce ritual are Bianca Drăgușanu pentru a atrage banii: „S-a nimerit, mie mi-au dat rezultat”

„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, lăsând să se înțeleagă că bărbatul misterios este Cristi Borcea.

Bianca Drăgușanu, declarații surprinzătoare despre fostul iubit

În cadrul aceleiași emisiuni, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că sentimentele ei pentru Cătălin Botezatu rămân puternice și că și el și-a păstrat în continuare sentimentele pentru ea. Fosta asistentă TV a mărturisit, spre uimirea tuturor, că își imaginează că la un moment dat vor ajunge să se căsătorească și să meargă împreună pe drumul vieții.

„Eu nu mint, omit adevăruri, că să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred că facem nuntă”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show.

În plus, faimosul designer de modă reprezintă un rar exemplu de bărbat care vorbește în continuare foarte frumos și cu multă afecțiune despre fosta sa parteneră, un aspect rar întâlnit în lumea showbiz-ului.

Vezi și: Cătălin Botezatu, dezvăluire ciudată din intimitate. Ce spune despre femeile care au trecut prin patul lui

Într-un interviu acordat emisiunii „Xtra Night Show”, Cătălin Botezatu a mărturisit că Bianca Drăgușanu rămâne o sursă de slăbiciune pentru el.

„Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații.

Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a declarat Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe