A fost la un pas de tragedie. Monica Tatoiu a trecut prin clipe grele

Badea Violeta 11.04.2022, 07:38
A fost la un pas de tragedie. Monica Tatoiu a trecut prin clipe grele

Mărturie cutremurătoare a Monicăi Tatoiu. Pensionara de lux a declarat, recent, că a fost la un pas de moarte. Totul s-a întâmplat în timpul unei vacanțe petrecute la mare. A recunoscut că, deși s-a speriat foarte rău, nu i-a fost teamă că va trece în neființă, fiindcă simte că are o relație specială cu Universul. Iată experiența prin care a trecut vedeta!

Monica Tatoiu a văzut moartea cu ochii

Nu mai este niciun secret că Monica Tatoiu iubește vacanțele și, ori de cate ori are ocazia, se bucură de clipe neprețuite de relaxare. Recent, însă, ea a povestit cum a decurs una dintre experiențe.

De asemenea, a vorbit despre un moment mai puțin plăcut prin care a trecut. Mai exact, vedeta a spus că a fost la un pas de moarte când se afla la mare. Din fericire, salvatorii au intervenit la timp și i-au salvat viața fostei femei de afaceri.

„Toți suntem datori cu o moarte, toți suntem de acord cu o durere, pentru că dacă mănânci caviar toată viața începi să-ți dorești sarmale. Se poate întâmpla, dacă trăiești cu frica asta, nu te bucuri de viață. Viața este scurtă și atunci mie nu îmi este frică.

Atunci când descoperi relația cu Universul îți dai seama că moartea este doar fizică și cea sufletească nu se întâmplă. Singura chestie când mă gândesc la moarte este să nu mă doară prea tare.

Când era să mor înecată, am zis să se întâmple repede, ca să nu simt nimic. A venit un curent puternic, ne-a smuls pe noi, ne-a smuls barca, am rămas la 3 kilometri în mijlocul apei, noroc că aveam oxigen.

Am stat 40 de minute în mijlocul mării. Au venit cu parașute și ne-au găsit până la urmă”, a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars.

Monica Tatoiu, pensionara de lux
Monica Tatoiu a trecut printr-un moment terifiant

Monica Tatoiu, despre moarte

Monica Tatoiu a mărturisit că în acel moment îngrozitor și-a găsit puterea de a se ruga la Dumnezeu să nu simtă nicio durere. Vedeta a spus că nu se teme de moarte, iar asta datorită credinței pe care o are.

„Era să mor înecată, în noiembrie, am zis „Doamne, dacă mă înec, te rog eu să se întâmple repede, să fac ceva la inimă și să nu simt. Frica înseamnă că credința ta nu este profundă”, a precizat fosta afaceristă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...