Bărbatul celebru cu care Kate Middleton a încălcat protocolul Casei Regale. Gestul îndrăzneț a atras atenția tuturor

Badea Violeta 03.12.2022, 20:57

Un bărbat celebru a sărutat-o pe Kate Middleton, în timpul unei vizite în Boston. Cuplul de Wales se află de câteva zile în Statele Unite ale Americii, unde cei doi au găzduit o serată caritabilă sub emblema Earthshot Prize, un proiect inițiat de Prințul William prin care se oferă premii tehnologiilor ori strategiilor inovatoare din domeniul protecției mediului.

Kate Middleton a încălcat protocolul lăsându-se sărută de un bărbat celebru

De curând, Kate Middleton și Prințul William au găzduit o serată caritabilă la Boston, unde au fost extrem de degajați, glumeți, binevoitori și zâmbitori.

Mai mult decât atât, Prințesa de Wales a părut încântată să-l vadă pe David Beckham. Fostul fotbalist a salutat-o pe aceasta cu un sărut. Momentul a fost surprins de blitzurile fotografilor și s-a viralizat în mediul online, presa internațională spunând despre soția lui William că a încălcat protocolul familiei regale britanice.

Fosta vedetă a Angliei a lucrat ca ambasador în Qatar în timpul Cupei Mondiale din 2022, dar a fost nevoit să plece din hotelul său de 20.000 de lire sterline pe noapte după ce fanii au descoperit unde se afla.

Chiar și așa, Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, a părut extrem de entuziasmată de apariția sa surpriză la evenimentul de conștientizare a mediului.

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, a părut, de asemenea, încântat să îl vadă pe sportivul de 47 de ani. David Beckham a condus un vehicul hibrid până la locul de desfășurare din Boston și a fost însoțit chiar și de o escortă a poliției.

Citește și Imagine șocantă cu Kate Middleton. Schimbare uluitoare: „Au făcut-o să arate de aproape 70 de ani”!

Kate Middleton si David Beckham
Kate Middleton si David Beckham

Ce ținută a purtat Kate Middleton

Pentru acest eveniment deosebit, soția Prințului William a ales o rochie verde neon, cu umerii goi, de la Solace London, pe care a închiriat-o de pe platforma de modă HURR, care percepe între 91 și 238 de dolari pentru o rochie.

Prințesa și-a accesorizat ținuta cu un colier cu diamante și smaralde care a aparținut cândva răposatei sale soacre, Prințesa Diana. Uimitoarea bijuterie i-a fost dăruită inițial Dianei de către regină, care l-a moștenit de la bunica sa, regina Mary.

Se pare că aceasta este evaluată la peste 15 milioane de lire sterline. Și pentru că un colier cu diamante nu este suficient de strălucitor, prințesa a purtat și o pereche de cercei cu diamante și smaralde.

Citește și Scandal uriaș între Prințul William și Harry. Soțul lui Kate Middleton vrea să se răzbune pe fratele său!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...