Bărbatul celebru cu care Elena Udrea ar fi avut o aventură. Era vorba de dragoste: „Ştiu că se iubeau în Dacie”

Ioana Bucur 17.07.2022, 08:58
Bărbatul celebru cu care Elena Udrea ar fi avut o aventură. Era vorba de dragoste: „Ştiu că se iubeau în Dacie”

Despre viața Elenei Udrea s-ar putea scrie o carte. Născută în județul Buzău, a ajuns în București, unde a învățat ce înseamnă puterea. Apoi, dosarul „Gala Bute” i-a schimbat complet planurile, odată cu condamnarea la închisoare. Din spatele gratiilor, la Penitenciarul de femei Târgșor, fosta „blondă de la Cotroceni” își susține în continuare nevinovăția. Trecutul fostului ministru ar putea ascunde o poveste neașteptată. Cine este bărbatul celebru cu care Elena Udrea ar fi avut o aventură.

Cu cine ar fi avut Elena Udrea o aventură

Nu doar cariera politică a Elenei Udrea a fost subiect de discuții și dezbateri în spațiul public, ci și viața sa amoroasă. Cu ceva ani în urmă, în 2011, regretatul Corneliu Vadim Tudor făcea o dezvăluire surprinzătoare despre trecutul blondei, susținând că aceasta ar fi avut o idilă cu celebrul Ilie Stan.

Cei doi s-ar fi cunoscut în București, pe vremea când Udrea era studentă, iar Stan, un fotbalist în plină ascensiune.

„Știu și de la unele persoane despre această dragoste. Cred că era la cumpăna anilor 80-90. S-a îndrăgostit de băiatul ăsta de la Steaua. Era vorba de o pasiune! Și bănuiesc că, acum cățiva ani, atunci când Ilie Stan a revenit în Ghencea (n.r. – ca antrenor), ea a contribuit. Cred că Gigi Becali a vrut să intre pe sub pielea ei și i-a făcut un favor. E o deducție logică. Știu că se iubeau în Dacie. El avea o Dacie și o parcau în prelungirea Ghencea”, povestea politicianul acum 11 ani.

„Elena Udrea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau”, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Bărbatul celebru cu care Elena Udrea ar fi avut o aventură. Era vorba de dragoste: „Ştiu că se iubeau în Dacie”
Elena Udrea

„Vedeți cum arată și acum…”

În timp ce Elena Udrea nu a oferit niciun comentariu legat de acest subiect, Ilie Stan a negat cu vehemență că între ei ar fi fost vreo legătură amoroasă.

„Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum…Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc.

Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei”, a spus Ilie Stan, la acea vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...