Bănel Nicoliță a surprins la reîntoarcerea în România. Unde a fost prezent fostul fotbalist al naționalei

Iancu Andreea 28.11.2021, 13:23
Bănel Nicoliță a surprins la reîntoarcerea în România. Unde a fost prezent fostul fotbalist al naționalei

Fotbalistul Bănel Nicoliță a revenit în țară după ce, în urmă cu aproximativ o lună de zile, au apărut informații conform cărora acesta a plecat din România din cauza unor datorii foarte mari la cămătari. Sportivul a reapărut pe plaiuri mioritice după câteva luni petrecute în SUA. Bănel Nicoliță a surprins pe toată lumea la reîntoarcerea în România, după ce și-a făcut apariția într-un cadru neașteptat. Locul unde a fost prezent fotbalistul a trezit amintiri pasionaților sportului rege.

Unde a apărut Bănel Nicoliță la reîntoarcerea în România

Bănel Nicoliță a revenit în țară după o perioadă petrecută departe de România, în care a ales să se reculeagă în SUA. Fotbalistul a lăsat loc de multe interpretări, apărând zvonuri cu privire la datoriile foarte mari ale sportivului, care l-au împins pe Nicoliță să plece în SUA. Recent însă, admiratorii fostului fotbalist al naționalei au putut răsufla liniștiți după ce Bănel a revenit în țară.

După câteva luni petrecute peste Ocean, Bănel Nicoliță s-a reîntors în teren, în România, și a jucat o partidă importantă pentru CS Făurei, clubul pentru care a investit sume enorme de bani în ultimii ani. Sportivul a făcut spectacol la finalul partidei disputate între CS Făurei și CS Viitorul Ianca, după ce în minutul 1:58:45 a centrat din lovitură liberă. Astfel, sportivul a reușit să transforme scorul la 3-3 pe teren propriu. Meciul a fost unul important pentru runda #14 din Liga 3, CS Făurei clasându-se penultima în Seria a 2-a din Liga 3, cu 8 puncte acumulate până în acest moment.

Primele declarații ale lui Bănel Nicoliță privind situația sa: „Mă descurc singur”

În ultima perioadă, au apărut o serie de zvonuri conform cărora fostul mijlocaș ar fi ajuns să se împrumute de la cămătari pentru a suplini golurile financiare. Pentru că nu a putut să returneze banii la timp, de frica interlopilor, Nicoliță ar fi fugit în Statele Unite ale Americii. Pentru că în jurul acestui scandal plana incertitudinea, sportivul a decis să ofere o declarație cu privire la situația sa.

La finalul lunii octombrie, Bănel Nicoliță a confirmat că este plecat din țară, însă nu a precizat unde se află. De asemenea, el a negat problemele financiare, susținând că se descurcă și că este bine și el și familia, precizând că nu are nevoie de ajutor.

Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație! Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii…

Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni. Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!, a declarat Bănel Nicoliță potrivit Fanatik.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...