Bănel Nicoliță a dezvăluit câți bani are în conturi. Ce afacere vrea să-și deschidă după ce s-a întors în țară. „Dau drumul la un business la București sau Brăila.”

Andrei Cezar, Alexandru Teodorescu 23.12.2021, 14:47
Bănel Nicoliță a dezvăluit câți bani are în conturi. Ce afacere vrea să-și deschidă după ce s-a întors în țară. „Dau drumul la un business la București sau Brăila.”

Banel Nicoliță nu are probleme cu banii, așa cum s-a scris în ultimele luni despre el. După ce în presă au apărut informații potrivit cărora ar fi fugit din țară din cauza cămătarilor, fostul fotbalist al Stelei (actuala FCSB) vine să demonteze această ipoteză în cadrul unui interviu emoționant. Nicoliță spune că nu are datorii, ba mai mult în conturile sale s-ar afla suficient de mulți bani încât să își deschidă o nouă afacere.

Bănel Nicoliță a dezvăluit câți bani are în conturi. Vrea să își deschidă o afacere în Brăila sau București

În prezent, fostul fobalist al roș-albaștrilor este patron al echipei CS Făurei. Însă acest lucru nu îl împiedică să mai îmbrace din când în când tricoul formației brăilene. În urmă cu o lună a oferit chiar și o pasă de gol în partida cu Viitorul Ianca.

Deși s-a scris despre el că ar avea probleme cu banii și că ar fi împrumutat sume considerabile de la cămătari pe care nu le-a mai putut achita, Bănel Nicoliță demontează aceste speculații și spune că, de fapt, în conturile sale ar exista sume considerabile care îi permit să deschidă chiar și o afacere la București sau Brăila.

În vreo două-trei luni vreau să dau drumul la un business la București sau la Brăila. Poate un service auto deocamdată, că n-am finanțe chiar pentru imobiliare, să bag două milioane de euro în construcția de blocuri.”, a dezvăluit Bănel Nicoliță pentru Playsport.ro

Întrebat de reporter dacă are în conturi măcar 100.000-200.00 de euro, Bănel a răspuns imediat afirmativ, fără a da însă prea multe detalii .

Da. Cel mai mult mă bucur însă că am două fete minunate, pe care le iubesc foarte mult. Nu îmi e ușor după divorț, dar asta e viața! Sunt un tip puternic. Am rămas în relații bune cu fosta soție, ne ocupăm ca fetele să nu ducă lipsă de nimic. Mă duc cu ele zilnic la afterschool, care ne costă vreo 3.200 de lei pentru ambele. Cea mică are șase ani și pare mai înclinată spre sport, e la gimnastică acum. Vreau s-o dau mai târziu la handbal, la fotbal. Chiar mi-aș dori! În schimb, cea mare e mai mămoasă.”, a mai declarat Bănel.

„Am împărțit zeci de mii de euro, inclusiv unora care nu meritau”

Fostul mijlocaș al echipei naționale se consideră un „om sensibil” care sare mereu în ajutorul cuiva dacă i se solicită. Recunoaște însă că această atitudine i-a adus în multe cazuri neplăceri.

Am ajutat foarte multă lume, dar nu prea mi s-a întors nimic. Dacă suna telefonul la trei dimineața și-mi cerea cineva sprijinul, săream imediat. La un moment dat, toată Brăila avea tricouri cu Bănel, că trimiteam pachete întregi în oraș după fiecare meci al Stelei. Am pierdut foarte mulți bani și-mi fac uneori autocritica pentru atitudinea mea prea relaxată, dar ce să fac? Sunt un om sensibil.

Mă uitam recent la un interviu al lui Tamaș, care spunea că era mare boier dacă ar mai fi avut în conturi banii pe care i-a cheltuit mai nesăbuit. Așa și la mine! Am împărțit zeci de mii de euro, inclusiv unora care nu meritau. Dar am făcut și gesturi pe care alții le-ar fi respins din start.”, a mărturisit fotbalistul.

În interviul acordat jurnaliștilor de la PlaySport.ro, Bănel Nicoliță vorbește și despre alte subiecte, cum ar fi cel legat de viitorul său în fotbal și carierea de antrenor pe care vrea să o îmbrățișeze, prietenia cu Gabi Tamaș, autogolul de pe Santiago Bernabeu din meciul cu Real Madrid, dar și multe altele.

Destăinuirile emoționante ale fostului fotbalist al Stelei le puteți citi aici.

Urmăriți Impact.ro și pe