Bancul zilei. Cel mai ciudat accident de avion

Badea Violeta 15.03.2023, 07:43
Bancul zilei. Cel mai ciudat accident de avion

Este miercuri, suntem la mijlocul săptămânii și avem nevoie de ceva care să ne aducă zâmbetul pe buze. Așa că am pregătit pentru tine un banc savuros care cu siguranță te va face să râzi în hohote. Află din rândurile de mai jos cum s-a petrecut cel mai ciudat accident de avion.

Bancul zilei de miercuri, 15 martie

E abia miercuri și gândul îți zboară la weekend? Ei bine, fă din această zi, una specială atât pentru tine, cât și pentru colegii de la birou. Noi ți-am pregătit un banc savuros care cu siguranță îți va schimba starea de spirit.

Această glumă va reuși, fără dar și poate, să îți smulgă un zâmbet, indiferent de cât de preocupat ai fi de problemele tale. Nu mai sta pe gânduri şi citește în continuare:

„Se întâlnesc doi ciobani, unul dintre ei spuse:

– Ce mai face fratele tau, Ioane?

– A murit într-un accident de avion!

– Cum mă? Era pilot?

– Nu!

– Era pasager?

– Nu!

– Era pe aeroport şi a dat avionul peste el?

– Nu!

– Atunci cum naiba a murit?

– Era cu oile pe câmp şi se uita după un avion şi nu a văzut groapa din spatele lui..”

Citește și Bancul zilei: De ce este aniversată, de fapt, ziua femeii pe 8 martie!

Bancul zilei de joi, 9 martie
Banc miercuri, 15 martie

Bancuri despre avioane

„Într-un avion ce mergea de la Paris la New York, la un moment dat la Bussines Class este mare scandal. Căpitanul o trimite pe stewardesă să vadă ce se întâmplă. Vine înapoi şi îi spune că o blondă are bilet la Economic Class, dar s-a mutat la Bussines Class şi nu vrea sa plece.

Trimite căpitanul, pe primul ofițer să o convingă sa plece, dar şi acesta dă greș. La fel şi mecanicul șef. Enervat căpitanul se scoală şi spune:

– Mă duc eu, sunt căsătorit de 11 ani cu o blondă, mă voi descurca. Se duce, îi şopteşte ceva la ureche blondei, iar aceasta, fără nici un cuvânt, se ridică şi merge la locul ei. Toţi sunt entuziasmaţi, iar stewardesa îl intreabă ce i-a spus.

– Simplu, i-am spus că Bussines Class nu merge la New York!”

Citește și Bancul zilei – ce vrea badea Ion să facă pe autostrada Transilvania!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...