Programul Banca Transilvania de sărbători. Care este orarul pentru 24, 25 și 26 decembrie

Daria Petrescu / 22.12.2019, 09:01
Programul Banca Transilvania de sărbători. Care este orarul pentru 24, 25 și 26 decembrie

Anul acesta, Banca Transilvania și-a adaptat programul unităților sale astfel încât să răspundă așteptărilor clienților săi.  De altfel, acesta este programul standard pentru majoritatea băncilor. Excepție mai fac cele din centrele comerciale, care la care programul ar putea fi diferit.

Iată care este programul unităților Banca Transilvania pe datele de 24, 25, 26.

Programul Băncii Transilvania de Crăciun 2018 este următorul, pentru majoritatea sucursalelor.

Grupul Financiar Banca Transilvania s-a format în anul 2003
Grupul Financiar Banca Transilvania s-a format în anul 2003

– 24 Decembrie 2019: În centrele comerciale unitățile Banca Transilvania pot fi găsite până la ora 18.00, iar în restul unităților până la 16.00.

– 25 Decembrie și 26 Decembrie 2019- agențiile vor fi închise.

– 27,28,29, 30 și 31 decembrie, programul este același că într-o zi normală.

– 1 și 2 Ianuarie 2020, banca va fi închisă.

Despre Banca Transilvania

Banca fost înființată în anul 1993, la Cluj-Napoca, de un grup de oameni de afaceri locali, cu 79% capital românesc și 21% străîn.

În 2014, Banca Transilvania împlinește 20 de ani din momentul în care a devenit operațională, odată cu deschiderea sucursalei din Cluj.

Activitatea să este organizată pe patru linii principale de business, și anume: corporate, IMM, retail și Divizia pentru Medici.

Banca Transilvania are aproape 1,76 milioane de clienți, 550 de unități și peste 6.000 de angajați. Din iunie 2013, directorul general al BT este Ömer Tetik.

În vârstă de 40 de ani, este unul dintre cei mai tineri bancheri din România. Banca Transilvania este prima bancă din România care deschide o sucursală în Italia, la Roma.

Grupul Financiar Banca Transilvania s-a format în anul 2003, principala sa componentă fiind Banca Transilvania.

Grupul Financiar BT va purta sigla BT, în care centrul puterii îl va reprezenta Banca Transilvania, care are cote de participare de 100% sau poziții majoritare în cadrul subsidiarelor.

Românii sărbătoresc Crăciunul miercuri, 25 Decembrie

Sărbătoarea de Crăciun este una foarte importantă pentru toată lumea, iar pe teritoriul românesc ea se leagă strâns de spiritul creştin al acestui popor.

De-a lungul timpului, în prag de sărbătoare copiii ies la colindat din casa-n casă, îmbujorați şi plini de voioşie, vestind Naşterea Mântuitorului.

Creştinii respectă ritualul de la an la an, astfel, în cursul a 40 de zile, înainte de Crăciun, sunt în post. Acest post se sfârşeşte în ziua de Crăciun, după liturghie.

Spiritul acestei sărbători divine este însușit de oamenii care ne iubesc așa cum suntem! Și aceea este familia! Acesta este spiritul Crăciunului!

Bucuria de a ne avea unul pe celălalt. Confortul pe care ți-l oferă gândul că ai oameni pe care poți conta.

Sărbătoarea Crăciunului este bunăvoință, este iubire, suflete calde, recunoștință! Cu cât Crăciunul se apropie, forfota domină peste tot. Un murmur festiv de entuziasm.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI