Bacalaureat. Ce note a luat Lidia Buble la examenul maturității. Cel mai slab rezultat l-a avut la istorie

Iancu Andreea 24.06.2020, 09:57
Bacalaureat. Ce note a luat Lidia Buble la examenul maturității. Cel mai slab rezultat l-a avut la istorie

Lidia Buble se află la apogeul carierei sale. Artista se bucură de succes, inclusiv internațional, cu multe dintre piesele pe care le lansează. De asemenea, Lidia arată fabulos, fiind într-o formă de invidiat și bucurându-se de o viață fără griji financiare. Totuși, se pare că nu școala i-a fost benefică artistei. Aceasta nu a excelat la studiu, iar dovada o reprezintă notele de la examenul de Bacalaureat.

Artista a obținut note modeste la Bac

Lidia Buble este o tânără venită de la Deva, care a reușit să uimească prin talentul său. Totuși, ea nu a fost recunoscută pentru reușitele școlare, ci mai degrabă pentru talentul său muzical. În 2012, când artista s-a aflat în fața examenului maturității, era încă o necunoscută. Aceasta a susținut testul la Colegiul National Sportiv „Cetate Deva”, acolo unde, de-a lungul timpului, au invatat mai toate gimnastele din lotul național. Se pare că sportul a jucat un rol mai important în viața vedetei, de vreme ce notele la Bac nu au fost excepționale, în cazul Lidiei.

Ea a avut note modeste, obținând 5.55 la Limba și literatura română, 5.3 la Istorie și 7.2 la Geografie, media generală a artistei fiind 6.01, potrivit wowbiz.ro.

Artista are un trup fără cusur datorită practicării sportului
Artista are un trup fără cusur datorită practicării sportului

Pe de altă parte, muzica a reprezentat mereu o prioritate în viața Lidiei. Aceasta cântă din copilărie, ce-i drept, în corul bisericii. De asemenea, o dată cu succesul din vara lui 2014, cântăreața a ales să lase studiile pe plan secund. A lansat hit după hit, și s-a bucurat de noua postură de artist. Cu toate acestea, cântăreața susține că nu a renunțat la parcursul educațional. Astfel, ea a ales să termine studiile Facultății de Educație Fizică și Sport, de vreme ce sportul a fost mereu domeniul în care a activat, înainte de muzică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI